28 / 04 / 2024

serdar inan nerede

serdar inan nerede

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Serdar İnan ve İnanlar İnşaat neden battı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Serdar İnan'ın ve İnanlar İnşaat'ın neden battığını kaleme aldı..

Serdar İnan'dan iflas açıklaması!

FETÖ’den gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan’ın “kaçtığı” yönünde iddialar dün gündeme geldi. 

Serdar İnan kayıp mı?

Son günlerde sosyal medya ve iş dünyasında konuşulan bir iddiaya göre İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan kayıplara karıştı.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serdar İnan serbest bırakıldı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı 17’ye ulaştı. İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve Serdar İnan gözaltına alındı!

Darbe girişimi ile ilgili soruşturmada gözaltılar sürerken FETÖ’nün mali yapılanmasına yönelik İstanbul’da dün düzenlenen operasyonda TİM Başkanvekili Kayserili ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu ve İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan da gözaltına alındı.

Serdar İnan gözaltına alındı!

Ünlü iş adamı Serdar İnan, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Taksim'deki demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara yemek dağıtan İnan'ın ifadesine başvurulacağı açıklandı.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

Serdar İnan: Kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul!

Serdar İnan, “Yüksek teknoloji üreten bir ülke olmak için 20-30 sene lazım. Oysa, 5 yıl içinde yabancıya yılda 60 milyar dolarlık gayrimenkul satar hale gelebiliriz. Bence kısa vadede kurtuluşumuz inşaatta, bizim petrolümüz gayrimenkul” dedi.

serdar inan nerede Haberi

serdar inan nerede

İnanlar İnşaat’ın sahibi Serdar İnan’ın yurt dışına kaçmasının ardından sular durulmuyor. Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusundan sonra Küçükçekmece’de hayata geçirilenTerrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişinin daha aralarında Serdar İnan’ın da bulunduğu İnanlar İnşaat yetkilileri ve bazı bankalar hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, müştekilerin avukatı Oğuz Kür aracılığıyla verdiği suç duyurusu dilekçesinde, daire aldıkları Terrace Tema adlı konut projesinin Halkalı Mahallesi Menekşe 
Mevkii 801 ada 5 parsel numarasına kayıtlı olduğu belirtildi. Yapılan adi satış sözleşmesi gereğince anlaşılan satış fiyatının tümü ödendikten sonra tapular mağdurlara devredilecekti.

2014 yılının Nisan ayında Terrace Tema konutları sahiplerine teslim edildi. Mağdurlar da tüm ödemelerini yaptı, kimisi evine yerleşirken...