21 / 05 / 2024

Serdar İnan yeni projeleri

Serdar İnan yeni projeleri

Bugüne kadar 220'nin üzerinde projeye imza atan ve füturistlk tasarımlarıyla geleceği projelendiren mimar Serdar inan, devam eden yatırımlarının yanı sıra 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

Borsada yeni dönem! Resmen başladı! Borsa yatırımcıları dikkat!

​​​​​​​Borsa İstanbul'da açılış seansının işleyişi yönelik alınan yeni kararlar dün devreye girdi. Bu doğrultuda, ilk olarak pay piyasasında, paylarda açılış seansının emir toplama etabının son 5 dakikası hariç olmak üzere emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı gerçekleştirilecek.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Araç sahipleri Dikkat! Bakanlıktan yeni akaryakıt Kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni kararla akaryakıt sektöründe göze çarpan kayıt dışılığın önüne geçilecek. 

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Benzin ve motorinde yeni zam beklentisi! Arabası olanlar dikkat! Bu gece...

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarında zam haberleri dur durak bilmiyor. Alınan yeni bilgilere göre, benzin ve motorine bu gece bir zam daha geliyor. 

Vatandaşa müjde! Fiyat artışlarına karşı yeni tedbir paketi açıklanıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, fiyat artışlarında yaşanan duruma ilişin alınan yeni önlemleri cumartesi günü açıklayacak.

Kripto para şirketleri için yeni zorunluluk!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınan yeni karar doğrultusunda kripto varlık hizmet sağlayıcıları gerektiğinde müşteriler tarafından  gerçekleştirilen işlemlerin gerçek faydalanıcı bilgisini bildirmesinin zorunlu olmasına karar verdi. 

Serdar Sandal: Yeni imar düzenlemesi için çalışıyoruz!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kovid-19 ve depremden etkilenen bölge esnafını ziyaret etti ve "Yeni imar düzenlemesi üzerinde çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hak kaybı olmadan sağlam ve modern yapılara kavuşturmak istiyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızda yanınızdayız" dedi.

Serdar Bilgili yeni şirket kurdu!

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili yeni şirket kurdu. Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İstanbul'daki AVM'ler için alınan yeni önlemler!

AVM önlerindeki kuyrukların uzaması ve içeriye alınacak kişi sayısında sınırlara uyulmaması sebebiyle İstanbul'daki AVM'ler için özel önlemler alındı...

TPF'ye bağlı yerel marketlerin çalışma saatleri değişti!

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, koronavirüs salgını sebebiyle alınan yeni önlemler kapsamında Türkiye'nin 81kentinde faaliyet gösteren tüm yerel marketlerin açılış ve kapanış saatlerinin 10.00-20.00 olması konusunda tavsiye kararı aldı.

Serdar İnan yeni projeleri Haberi

Serdar İnan yeni projeleri


Bugüne kadar 220'nin üzerinde projeye imza atan ve füturistlk tasarımlarıyla geleceği projelendiren mimar Serdar inan, devam eden yatırımlarının yanı sıra 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı. Çok sayıda makalesi bulunan Serdar İnan aynı zamanda sair. Kitapları arasında 'Mahşer, Seninle Benslz. Doğum, Yansımalar. Asl-ı Suret, INan Tvvltter Kitabı' bulunuyor. 


DURMADAN GİDEN TREN TRAFİĞE ÇÖZÜM İSTANBUL'UN 


ulaşım sorununa çare olacak projelerim de var. Örneğin 600 km. uzunluğundaki Marmara'nın çevresini dolasan bir tren bu. Projenin hayata geçmesi halinde Bandırma'ya 1 saatte, Bursa'ya yarım saatte gitmek mümkün olacak. Ana tren sürekli gezecek. Trenin gövdesi birbirinden bağımsız lokomotiflerden oluşuyor. Güzergah üzerindeki durağa trenin tamamı değil gövdeden ayrıcak vagon girecek sadece. 


Böylece ana tren hız kesmeden yoluna devam edecek. Trenden inecek yolcular da...