03 / 05 / 2024

Serdar Sarıca süzer

Serdar Sarıca süzer

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları haftanın son gününde ne oldu? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarında son dakika! Sürücülere şok!

Akaryakıt fiyatlarının bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Ayrıca sürücülere yeni bir zam haberi daha verildi. İşte ayrıntılar ve Opet, BP, Total, Shell, Petrol Ofisi 3 Eylül 2023 fiyat listesi... 

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Sarıgül tarafından kuruldu.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Devlet 25 ilde personel alımı yapacak! Başvuru tarihleri açıklandı 9 bin liraya kadar maaş verilecek

Devlet personel alım ilanı duyurusu yaptı. Başvuru tarihleri açıklandı. e-devlet üzerinden yapılacak başvularda KPSS puanına bakılacak ayrıca sertifika da isteniyor. Personel alımı için kurum içinde ayrıca sınav yapılacak. İşte detaylar...

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Desıgn Mimarlık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Sözer tarafından kuruldu.

Salda Gölü'nde son durum ne?

Türkiye'nin Maldivleri şeklinde ün kazanan Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'nde yapılan çalışmalar kapsamında halk plajına 2 adet cankurtaran kulesi yerleştirildi. Ayrıca sıfır atık yönetimi kapsamında da geri dönüşüm konteynerleri de koyuldu. 

Serdar Sarıca süzer Haberi

Serdar Sarıca süzer

Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring’in Genel Müdürlüğüne Serdar Sarıca atandı. Finans sektöründe 20 yıla yakın deneyim sahibi olan Serdar Sarıca, 2012 yılından bu yana Kent Factoring bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.


1973 doğumlu olan Serdar Sarıca, 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Bilgi Üniversitesi’nde “Sivil Toplum Kuruluşlar ve Avrupa Birliği” üzerine lisans programını bitirmesinin ardından meslek hayatına 1997 yılında Osmanlı Bankası A.Ş.’de başladı. 1999-2005 yılları arasında Alternatif Bank A.Ş.’de çeşitli birimlerde görev üstlendi. 2005 yılında MNG Faktoring A.Ş. ile faktoring sektörüne geçen Sarıca, 2012 Ekim ayına kadar bu kurumda Krediler Koordinatörü olarak çalıştı. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan SPK Temel Düzey ve SPK Kurumsal Yönetim...