03 / 05 / 2024

Serdar Sarıca

Serdar Sarıca

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu...

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Seryap Emlak İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Sarıgül tarafından kuruldu.

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethıca Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Zeynep Dinkçioğlu ve Ümit Özlem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Sarımehmet ve Temel Baltacıoğlu tarafından kuruldu.

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Kulesi’nin maliyeti ikiye mi katlandı?

İhalesi 170 milyon liradan özel davet usulüyle Sarıdağlar İnşaat'a verilen Çamlıca Tv-Radyo Kulesi’nin maliyeti iki katını geçti. 5 senedir devam eden projede 342 milyon TL'den fazla harcama kaydedildi...

Ordu Gölköy'de konut edindirme hakkı önerisi!

Ordu ili Gölköy ilçesinin Sarıca Mahallesi'nde gerçekleşen heyelan sonrası risk altında bulunan tüm evler için vatandaşların yeniden konut edindirme hakkından yararlandırılması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Gölköy'de 67 bina mühürlendi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde iki hafta önce şiddetli yağış sonrasında 67 bina mühürlendi.

Ordu'da riskli 69 ev tahliye edildi!

Ordu'nun Gölköy ilçesine bağlı Sarıca Mahallesi'nde, heyelan tehdidi altında bulunan gece saatlerinde 69 hane, tedbir amacıyla boşaltıldı.

İnovan Grup Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovan Grup Teknoloji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Baran Serdar Sarıoğlu tarafından kuruldu. 

Serdar Sarıca Haberi

Serdar Sarıca

Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring’in Genel Müdürlüğüne Serdar Sarıca atandı. Finans sektöründe 20 yıla yakın deneyim sahibi olan Serdar Sarıca, 2012 yılından bu yana Kent Factoring bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.


1973 doğumlu olan Serdar Sarıca, 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Bilgi Üniversitesi’nde “Sivil Toplum Kuruluşlar ve Avrupa Birliği” üzerine lisans programını bitirmesinin ardından meslek hayatına 1997 yılında Osmanlı Bankası A.Ş.’de başladı. 1999-2005 yılları arasında Alternatif Bank A.Ş.’de çeşitli birimlerde görev üstlendi. 2005 yılında MNG Faktoring A.Ş. ile faktoring sektörüne geçen Sarıca, 2012 Ekim ayına kadar bu kurumda Krediler Koordinatörü olarak çalıştı. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan SPK Temel Düzey ve SPK Kurumsal Yönetim...