03 / 05 / 2024

serdivan belediyesi nerede

serdivan belediyesi nerede

Serdivan Belediyesi, Bahçelievler, Kazımpaşa ve Kemalpaşa’dan sonra şimdi de Esentepe’de yeni meydan çalışmalarına başladı. Yusuf Alemdar, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Mavera Comfort nerede?

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi, Başakşehir Belediyesi, Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Peki Mavera Comfort Projesi nerede? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Esenler Ömür İstanbul nerede?

Efitaş İnşaat,Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı ile inşa edilen Ömür İstanbul projesi 218 konut ve 3 dükkandan meydana geliyor. Peki Esenler Ömür İstanbul nerede?

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Aksaray Güzelyurt Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirdiği Aksaray Güzelyurt projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Aksaray Güzelyurt kurası nerede?

serdivan belediyesi nerede Haberi

serdivan belediyesi nerede

Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan Esentepe mahalle meydanı projesinde ilk kepçe vuruldu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, projenin tamamlanması ile birlikte bölgenin yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını söyledi. E-5 karayolu üzerinde Esentepe-Sakarya Üniversitesi giriş kavşağındaki 5 bin metrekarelik alanda kurulacak meydan açık otoparkı, sosyal donatıları, dinlenme alanları ve kafeteryası ile bölge halkının yanı sıra şehirler arası seyahat için bu güzergahı kullanan vatandaşların da yeni durağı olacak.

Bin 600 metre özel baskı beton uygulaması ve 3 bin 300 metrekare çim alandan oluşacak meydanın peyzajı ise yılın her günü yeşilliğini koruyan bitkiler kullanılarak yapılacak. Proje kapsamında Esentepe Muhtarlığı da meydan içerisinde kurulacak yeni binasında vatandaşlara hizmet verecek. Başkan Yusuf Alemdar, Büyükşehir Belediyesi tarafından doğalgaz ve kanal çalışmaları tamamlanan...