22 / 07 / 2024

Serdivan Belediyesi vizyon projeleri

Serdivan Belediyesi vizyon projeleri

Serdivan Belediyesi vizyon projelere bir yenisini daha ekliyor. Kemalpaşa Mahallesi farklı ve modern mimarisinin yanı sıra doğadan da istifade edilen yeni proje ile hem kapalı pazar yerine hem de mahalle meydanına kavuşuyor.

Serdivan'da semt pazarlarının yerini modern pazarlar alacak!

Serdivan Belediyesi vizyon projelere bir yenisini daha ekliyor. Kemalpaşa Mahallesi farklı ve modern mimarisinin yanı sıra doğadan da istifade edilen yeni proje ile hem kapalı pazar yerine hem de mahalle meydanına kavuşuyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Şanlıurfa Akçakale'de yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Şanlıurfa Akçakale Belediyesi, vizyon projelerin temelini attı. Belediye hizmet binası, engelliler merkezi ve kreşin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Artvin Yeni Giriş Yolu'nda son dokunuşlar!

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Artvin şehir merkezine yeni giriş yolu yükselerek bağlantı yoluna çıkması için son beton kalıpları konuluyor.

Serdivan Belediyesi vizyon projeleri Haberi

Serdivan Belediyesi vizyon projeleri
Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerini daha modern pazar alanlarına bırakacak kompleksin ihalesi 12 Mayıs Salı günü Serpan Belediyesi Encümen Salonu'nda yapıldı. Altı 2 bin 230 metrekare kapalı pazar yeri, üstü ise futbol sahası ve dinlenme alanı olarak tasarlanan, pazar alanının aydınlatılmasında ise cam çatı kullanılarak gün ışığından istifade edilmesi planlanan kompleks, pazar alışverişinin yanı sıra, mahalle meydanı görevi de görecek ve Kemalpaşa sakinlerinin yeni buluşma noktası olacak. Kapalı pazar yeri projesi ile pazar esnafının mevsim şartlarından olumsuz etkilenmesinin de önüne...