10 / 05 / 2024

Şeref Akgül İletişim bilgileri

Şeref Akgül İletişim bilgileri

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Şeref Akgül, 2012 yılı Eylül ayından itibaren Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı olarak Halk GYO'da görev yapmaktadır. Peki Şeref Akgül kimdir? İşte özgeçmişi...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Özel İletişim Vergisi'nde yeniden değerleme açıklandı!

Bugünkü Resmi Gazete’deki Özel İletişim Vergisi Genel Tebliğine göre, 2022 yılı için maktu vergi miktarının 117,00 Türk Lirası şeklinde belirlendiği bilgisine yer verildi. 

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Şeref Akgül İletişim bilgileri Haberi

Şeref Akgül İletişim bilgileri

Şeref Akgül kimdir?


Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Şeref Akgül 1972 yılında Ankara'da doğdu. 1996 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılında İstanbul Fatih Üniversitesinde İşletme Yüksek Lisansını tamamladı. 


Meslek hayatına 1998 yılında Toprakbank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yrd. olarak başladı. 2003 yılına kadar Müfettiş olarak Toprakbank A.Ş. ve Anadolu Bank A.Ş.'de çalıştı. 


2003-2008 yılları arasında Asya Katılım Bankası A.Ş.'de İç Kontrol Merkezi Başkanlığı, Mali Kontrol ve Raporlama Müdürlüğü, İç Kontrol Merkezi Başkanlığı ve İmes Sanayi Şubesi'nde sırasıyla; Denetçi, Müdür Yardımcısı, Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdür Yardımcısı pozisyonlarında görev yaptı. Finansbank A.Ş.'de Pazarlama Yöneticisi olarak görev yaptı. 


2010 yılında Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) bünyesine İç Denetim ve Risk Kontrol Müdürü olarak katılan Akgül 2012 yılı Eylül ayından itibaren Portföy...