19 / 05 / 2024

Şeref Ataklı kim

Şeref Ataklı kim

Aksaray Valisi Şeref Ataklı kimdir? Aksaray Valisi Şeref Ataklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şeref Ataklı ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Şeref Ataklı...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Aksaray Valisi: Önceliğimiz köylerin imar sorunu!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı köylerde yaşayan temel sıkıntıların başında imar sorunları olduğunu belirterek bu sorunun çözümü ile diğer meselelerin de daha rahat çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Aksaray OSB'de 2 yatırımcıya parsel tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray OSB'de 140 dönüm sanayi parseli yatırımcıya tahsis edildi!

Aksaray Valisi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şeref Ataklı yaklaşık 650 kişinin daha istihdam edileceği 140 dönümlük sanayi parselinin 2 ayrı yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray’da yatırım ve hizmetlere 90 milyonluk bütçe önerisi!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı 2016 yılı bütçe görüşmelerine başlayan İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve İl Genel Meclisi üyeleri ile görüşen Vali Ataklı, 90 milyon TL’lik bütçe önerisini meclise sunduklarını söyledi.

Türkiye'nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi açıldı!

Türkiye’nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezi Aksaray’da düzenlenen törenle açıldı. Aksaray Valisi Şeref Ataklı, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaklaşık 27 bin engelli sporcunun olduğunu söyledi.

Aksaray'daki köylerin yol, tapu ve elektrik sorunu çözülüyor!

Ziyaret ettiği köylerde vatandaşlardan sorunlarını dinleyen Vali Şeref Ataklı, bölgenin tarım ve hayvancılıkta önemli potansiyeli olduğunu, bu alanda geçimini temin eden çok sayıda üreticisi bulunduğunu belirtti.

Aksaray Üniversitesi'nin 250 dönümü yurt için ayrıldı!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacının karşılanması için özel idarenin üniversite kampüsü içerisinde yurt yapabileceğini söyledi.

Hasandağı turizm çalışmaları devam ediyor!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, kayak, dağcılık, yamaç paraşütü ve diğer spor faaliyetlerinin yapılabileceği altyapı imkanlarına sahip olan Hasandağı'nın turizme kazandırılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hasandağı turizme kazandırılacak!

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, kayak, dağcılık, yamaç paraşütü ve diğer spor faaliyetlerinin yapılabileceği altyapı imkanlarına sahip olan Hasandağı'nın turizme kazandırılması için proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Şeref Ataklı kim Haberi

Şeref Ataklı kim

Şeref Ataklı kimdir?

Burdur‘un Bucak ilçesinde 1964 yılında dünyaya gelen Şeref ATAKLI, ilk ve orta öğretimini Bucak ilçesinde tamamladıktan sonra A.Ü Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1986 yılında mezun olmuştur.


İlk memuriyet hayatına 1987 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Dernek Denetçisi olarak başladıktan sonra 1988 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak atanmıştır. 1990-1991 yıllarında İçişleri Bakanlığınca gönderildiği İngiltere’de bir yıl süreyle dil öğrenimi ve mesleki eğitim görmüştür.


Hamamözü, Doğanyol ve Gölbaşı Kaymakamlığı, Ordu Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Kastamonu Vali Yardımcılığı görevlerini; 2005 yılında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Genel Sekreterliği görevine atanmış ve bu görevi 2010 yılına kadar yürütmüştür.


Eylül 2010 yılında İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri kadrosuna atanmış olup İçişleri Bakanlığı bünyesinde Tanık Koruma Kurulu Genel Sekreterliği görevini yürütmüştür.


Bakanlar Kurulunun 16/02/2014 tarih...