26 / 07 / 2024

Şeref Gönenli

Şeref Gönenli

Gölcük Depremi'nin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Gönenli, yaşanan acılardan gereken derslerin alınmadığını söyledi. Gönenli "Yaşanan acılardan ders almıyoruz. Bugün gelinen süreçte hala yapı denetimlerinin gereği gibi olmadığını görüyoruz." dedi.

'Tüm bu senaryonun en masumu deniz kumudur' diyen İnşaat Mühendisi Şeref Alpago: Kolon kesene cezalar ağırlaştırılmalı:

Küçükçekmece'de yıkılan yapıda deniz kumu kullanıldığının ortaya çıkmasından sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi, İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, "Bütün bu senaryonun en masumu deniz kumu olduğunu söyleyerek, çok önemli açıklamalar yaptı.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Şeref Aksaç kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Aksaç kimdir? Şeref Aksaç kaç yaşında? Şeref Aksaç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Şeref Oğuz: Alım gücü düşüyor konut satışları artıyor!

Türkiye'de konut satışları konut fiyatlarındaki artışa rağmen devam ediyor. Dünya Gazetesi yazarı Şeref Oğuz artan konut fiyatları ve satış rekorlarını kaleme aldı.

Hasar gören binalar güçlendirilmeli mi yıkılmalı mı?

Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir depremi ardından herkesin güvenli konut arayışı içerisine girdiğini belirtti.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan konut kredisi kampanyasında fırsatçılığa tepki!

Kamu bankalarının uygun koşullu konut kredisi kampanyasını başlatması ile beraber konut fiyatları bir anda arttı. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç "Fırsatçılık yapan, karaborsacılık yapan veya açgözlülük yapanların eninde sonunda hukuk yakasına yapışır" dedi.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Şeref Yaroğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu değişikliği hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yaroğlu görevinden istifa etti.

Erbatu İnşaat Taahhüt İzolasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erbatu İnşaat Taahhüt İzolasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ErenŞeref Bozkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balıkesir Gönen'e 75 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönenli vatandaşlarla bir araya geldi. Uğur vatandaşlara Gönen yatırımlarını anlattı.

Gürel Ailesi'nden Şişli'ye 300 konutluk proje geliyor!

Geçtiğimiz yıl vefat eden fındık tüccarı Nihat Gürel'in ailesi, Kukuş Meliha Gürel, Şeref Gürel, Filiz Kizir, Mine Gürel Çepni, İstanbul Şişli'de arsa sahipleri oldukları arazide projeye başlayacak...

Şeref Gönenli Haberi

Şeref Gönenli

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Şeref Gönenli, üzerinden tam 15 yıl geçen 17 Ağustos Depremi nedeniyle bir açıklamada bulundu. 17 Ağustos 1999 yılında bir felaket yaşandığına dikkat çeken Gönenli. 

"Depremde hayatını kaybedenleri bir kez daha hüzünle yad ediyor, Allah'tan rahmet diliyoruz. İnşallah böyle bir felaketle bir daha karşılaşmayız. Her yıl bu felaketi hatırlamak, sosyal medyada üzüntüyü belirten paylaşımlar yapmak ve profillerimizi karartmanın çözüm olmadığı aşikardır- dedi. 


GÖREV HERKESİN

 Gönenli şöyle devanı etti: "Yaşanan acılardan ders almıyoruz. Bugün gelinen süreçte hala yapı denetimlerinin gereği gibi olmadığını üzülerek görüyoruz. Denetimler, kayıt ve belge üzerinde kalmakta. Kentsel dönüşüm projeleri ise 'rantsal dönüşüm' kapısı haline geldi. Bu konuda yapılan eleştiri ve öneriler muhalefet yapma suçlamasıyla karşılaşmaktadır. Bu konuda sadece siyasilere değil, sivil toplum örgütlerine, eğitimcilere...