04 / 05 / 2024

Şeref Sağlam açıklama

Şeref Sağlam açıklama

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı! İstanbul'un bu bölgelerinde oturmuyorsanız aman dikkat!

Deprem uzmanlarından peş peşe beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili açıklamalar gelirken, İstanbul'un en sağlam zeminli 7 alanı açıklandı. İşte merakla araştırılan o yerler...

Zemini sağlam bölgelerdeki konutlara talep patlaması!

Türkiye'de 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinden sonra zemini sağlam bölgelere talep arttı. Özellikle deprem uzmanlarının açıklamaları doğrultusunda bazı bölgeler yeni konut alacakların tercihlerini değiştiriyor.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

BMW’den flaş açıklama! 1 Serisi’ne 12 günde iki zam birden geldi! Önce 115 bin TL, şimdi de 150 bin 900 TL zam!

Türkiye pazarında sağlam bir yeri olan BMW’den yeni zam açıklaması geldi. BMW, temmuz ayına girer girmez 1 Serisi’ne yaptığı zammın ardından şimdi bir zam daha yaptı. Bu kapsamda, BMW 1 Serisi’ne 150 bin 900 TL tutarında ikinci zam geldi.

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Açıklama geldi

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Detaylar haberimizde...

Fiyatı rekor kırıyordu! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan o ürüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı, son zamanlarda fiyatı yüzünden büyük tepki toplayan kuru soğan üretimi ile ilgili, “Nisan ayı itibarıyla Adana ve Hatay kentlerimizde turfanda soğan hasadı başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu süreçte, 2022 senesinin üzerinde bir rekolte söz konusudur” şeklinde açıklama yapt

Yapı Kredi'den flaş bir açıklama geldi. Yapı Kredi müşterileri acil

Yapı Kredi bankası tarafından sağlanacak kredi miktarıyla ilgili müşterilere yönelik önemli bir açıklama geldi. İşte Yapı Kredi'nin kredi kampanyasının detayları.

İş Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi... İş Bankası müşterileri acil baksın. Konu para

İş Bankası tarafından ilk kez müşteri olacak vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka ilk kez müşteri olanlara önemli derecede bir kredi miktarı sağlayacak.

Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması geldi. Olası İstanbul depremi en fazla 7.6 büyüklüğünde olacak! Megakentte zemini sağlam ilçeler peş peşe açıklandı! 

Murat Kurum'dan deprem konutları açıklaması: En sağlam zemine inşa edilecek!

Deprem konutları ile ilgili bilgi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, konutların en sağlam zemine inşa edileceğini söyledi.

Şeref Sağlam açıklama Haberi

Şeref Sağlam açıklama

ANTALYA Emlak Komisyoncuları Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı Şeref Sağlam, proje üzerinde gösterilen konutların pazarlık yapıldıktan sonra birbiriyle tutup tutmadığına dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Sağlam, "100 metrekare bir dairenin maliyeti 60 bin TL'dir. Bazı firmalar, '5 bin lira peşin geri kalanı taksitle 60-70 bin liraya daire satıyoruz' diyorlar. Bir daireyi 75 bin TL karşılığında 5 bin peşin gerisi taksitle vermek imkânsız. Vatandaş mağdur olmamak için bu konulara çok dikkat etmelidir" diye konuştu. 


"PROJE ÜZERİNDEN MÜLK ALMAYIN"

 Hiç kimsenin proje veya maket üzerinden mülk almaması konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Şeref Sağlam, " Proje aşamasındayken daire alıp dolandırılmış birçok vatandaş var. Tüketiciler, elle tutulur, gözle görülür bir yer alsınlar. Eğer taksitle bir şey almak istiyorlarsa konut kredisi çekip, mülk sahibine parayı peşin...