01 / 05 / 2024

Şereflikoçhisar OSB başvuruları

Şereflikoçhisar OSB başvuruları

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

12 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Şereflikoçhisar ucuz konut projesi başvuru!

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Şereflikoçhisar'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Şereflikoçhisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 ucuz konut projesi...

OSB yatırımcılarının arsa tahsis başvuruları 30 günde sonuçlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, "Yatırımcıların arsa tahsis başvuruları 30 günde neticelendirilecek" dedi..

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçede yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı. İnşaatına başlanılan projenin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanması bekleniyor.

Etimesgut Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar'a taşındı!

Ankara Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına bağlı Eğitim ve Destek Taburu, Şereflikoçhisar ilçesine taşındı.

Şereflikoçhisar'daki köy konakları tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Şereflikoçhisar ilçesi Büyükkışla ve Akarca mahallerinde Özel İdare zamanında yapımına başlanan köy konaklarının tamamlanması kararlaştırıldı...

Ankara Şereflikoçhisar OSB imar planı onaylandı!

Ankara Şereflikoçhisar'ın Organize Sanayi Bölgesinde sona yaklaşılıyor. Şehir Plancısı Levent Ayanlar tarafından hazırlanan imar planı uzun uğraşlar sonucunda onaylandı.

Şereflikoçhisar Kent Müzesi açıldı!

Şereflikoçhisar'da Kent Müzesi açıldı ancak yeterli sayıda müzelik eşya bulunmayan Kent Müzesi'ne Şereflikoçhisar halkının bağışlayacağı eşyaların beklendiği belirtildi.

Ankara Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor!

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından yatırımların arttığı Şereflikoçhisar büyük bir dönüşüm yaşıyor. İlçe, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım ve asfalt çalışmalarıyla daha modern ve yaşanılabilir bir ilçe haline geldi.

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Melih Gökçek Şereflikoçhisar ve Gölbaşı projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı’nıziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.Başkan Gökçek Evren Merkez Parkı'nı da vatandaşların hizmetine açtı

Şereflikoçhisar OSB başvuruları Haberi

Şereflikoçhisar OSB başvuruları

Kaymakam Sedat Yıldırım başkanlığında Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Sercan Bulak çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantısında, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Yıldırım, "Ankara'da şu anda 13 organize sanayi bölgesi var, 7'si bizim gibi yapım aşamasında. Şereflikoçhisar Organize Sanayi Bölgesi, 2001 yılında kurulmuş ve bugünlere kadar gelinmiş, 2018 yılı sonunda ihale aşamasına gelinecek diye söz vermiştik, bugün itibariyle belli bir noktaya getirdik." diye açıklama yaptı. 

OSB'nin cüzi de olsa bir arsa bedeli bulunduğunu dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

"Arsa bedellerini ciddi anlamda aşağıya çektik. Organize sanayi bölgesinde yapılan harcamaların tamamı metrekareye bölünerek arsa metrekare fiyatı bulunuyor, emsallerine baktığımız zaman Ankara örneklerinde metrekare fiyatları 40 lira ile 120 lira arasında değişiyor. Bu...