23 / 07 / 2024

Şereflikoçhisar OSB fabrika

Şereflikoçhisar OSB fabrika

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

TOKİ Ankara Şereflikoçhisar kuraları çekildi! 10 Haziran 2024 Şereflikoçhisar sonuçları 2+1 ve 3+1!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Şereflikoçhisar projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte 10 Haziran 2024 TOKİ Ankara Şereflikoçhisar sonuçları 2+1 ve 3+1...

Milli Emlak, 40 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sarayönü Milli Emlak ve Şereflikoçhisar Milli Emlak, iki ildeki 40 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Ankara'da 124 adet arsa satılıyor! Başkentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Ankara ili Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Şereflikoçhisar ilçesinde yer alan 124 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve araziler satılıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Şereflikoçhisar ve Çubuk ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte ayrıntılar...

12 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Şereflikoçhisar ucuz konut projesi başvuru!

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Şereflikoçhisar'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Şereflikoçhisar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Şereflikoçhisar 2022 ucuz konut projesi...

Belediyeden büyük fırsat! 20 dükkan satıyor! Sakın kaçırmayın!

Ankara İli Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı, Ankara Şereflikoçhisar'da yer alan 20 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Belediye'den büyük fırsat! Başkentte 20 dükkan satışa çıktı! Hemen bakın...

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı tarfından Boğaziçi Mahallesinde yer alan 20 adet taşınmaz satışa sunuldu. 

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Şereflikoçhisar OSB fabrika Haberi

Şereflikoçhisar OSB fabrika

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcılardan talepler alınıyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şereflikoçhisar Ticaret Odası Başkanı Levent Koçak, arsa ön talep tahsis formlarının verilmesi konusunda üyelere bilgi verdi.

Organize sanayi bölgesinde alt yapı kısımlarında çalışmaların sürdüğünü söyleyen Koçak, "Arsa sorunları çözüldü, arsaların organize sanayi bölgesi adına tescili yapıldıktan sonra yatırımcıların buraya gelmeleri hususunda müteşebbis heyeti olarak karar aldık. Ön talep formlarını toplamaya başladık'' açıklamasında bulundu.

Organize sanayi bölgesinin Şereflikoçhisar'ın ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyleyen Koçak, Şereflikoçhisar Organize Sanayi Bölgesi için arsa ön talep tahsis başvuru sayısının 4'e yükseldiği açıkladı.

Koçak, alt yapı çalışmalarının ihale aşamasına gelindiği organize sanayi bölgesinde 2019 yılında fabrikaların faaliyete başlamasının planlandığını söyledi.