01 / 05 / 2024

Şereflikoçhisar OSB toplantısı

Şereflikoçhisar OSB toplantısı

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Ankara Şereflikoçhisar OSB için talepler alınıyor!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine kazandırılması planlanan organize sanayi bölgesi için yatırımcıların ön talepleri alınmaya başladı.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Artvin Arhavi OSB için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Şereflikoçhisar OSB imar planı onaylandı!

Ankara Şereflikoçhisar'ın Organize Sanayi Bölgesinde sona yaklaşılıyor. Şehir Plancısı Levent Ayanlar tarafından hazırlanan imar planı uzun uğraşlar sonucunda onaylandı.

Şereflikoçhisar'da arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

Tarımsal verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir tarım için yürütülen arazi toplulaştırma çalışmaları Şereflikoçhisar ilçesinde de tam gaz devam ediyor.

Şereflikoçhisar'da 117 hektar arazi OSB'ye devredildi!

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, belediyeye ait olan 117 hektar arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) devredildiğini açıkladı. Başkan Polat, müteşebbis heyetinin kurulmasından sonra OSB'yi hayata geçirmek için el ele çalışıldığını söyledi

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 2 Haziran'da!

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

Adese AVM Şereflikoçhisar'da mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Şereflikoçhisar'da 1344 mt2 toplam alana sahip mağaza için kira sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Malatya Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Malatya ili Yazıhan ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Valiliği tarafından yapılması planlanan Malatya Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Maıs 2015'de gerçekleşecek.

Merzifon OSB'de çevre ve imar toplantısı yapıldı!

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda Çevre ve İmar konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı!

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı. Toplantıda toplam 31 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Edremit'te Gıda İhtisas OSB için İmar Planları'nın başlatılmasına karar verildi.

Şereflikoçhisar OSB toplantısı Haberi

Şereflikoçhisar OSB toplantısı

Kaymakam Sedat Yıldırım başkanlığında Nizamülmülk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Sercan Bulak çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantısında, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Yıldırım, "Ankara'da şu anda 13 organize sanayi bölgesi var, 7'si bizim gibi yapım aşamasında. Şereflikoçhisar Organize Sanayi Bölgesi, 2001 yılında kurulmuş ve bugünlere kadar gelinmiş, 2018 yılı sonunda ihale aşamasına gelinecek diye söz vermiştik, bugün itibariyle belli bir noktaya getirdik." diye açıklama yaptı. 

OSB'nin cüzi de olsa bir arsa bedeli bulunduğunu dile getiren Yıldırım, şunları söyledi:

"Arsa bedellerini ciddi anlamda aşağıya çektik. Organize sanayi bölgesinde yapılan harcamaların tamamı metrekareye bölünerek arsa metrekare fiyatı bulunuyor, emsallerine baktığımız zaman Ankara örneklerinde metrekare fiyatları 40 lira ile 120 lira arasında değişiyor. Bu...