27 / 04 / 2024

serenity halkalı bakırcı yapı

serenity halkalı bakırcı yapı

32 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor...

Serenity Halkalı Evleri'nde 2+1'ler 240 bin TL!

Serenity projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Serenity Halkalı Konutları'nda 2 oda 1 salon daireler 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Serenity Halkalı'da dükkanlar satışa çıktı! 2014'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen ve Bakırcı Yapı tarafından konumlandırılan Serenity Halkalı projesinde dükkanlar satışa çıktı. Serenity Halkalı projesinde dükkan teslimleri 2014 yılında gerçekleştirilecek...

Serenity Halkalı'da minimum 30 bin TL peşinat: 1 870 TL Taksitle!

31 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da 30 bin TL peşinat ve 1.870 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olabilme imkanı sunuluyor.

Halkalı Serenity Konutları'nda 1.870 TL taksitle! Yüzde 1 KDV!

31 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da 30 bin TL peşinat ve 1.870 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olabilirsiniz. Üstelik taksit ödemeleriniz 1 yıl sonra başlıyor.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırcı Konut Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Sağlam tarafından kuruldu.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi İstanbul Cevizlibağ'da yükseliyor. 3 blok halinde inşa edilen projenin yeni blokları Kasım'da satışa sunuluyor. İşte Bakırcı Yapı Topkapı projesiyle ilgili tüm detaylar...

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bakırcılar Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbo Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bakırcıoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerinin fiyatları düşüyor mu?

Bir Danışmanlık firmasının satın alma ve pazarlama direktörü görevini yürüten Hatice Bakırcı, inşaat malzemeleri ile ilgili olarak, “Dolar düşünce inşaat malzemelerindeki fiyat artış oranı da azaldı” dedi.

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021!

Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı nerede? Konum bilgisi!

Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi!

Bakırcı Topkapı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

serenity halkalı bakırcı yapı Haberi

serenity halkalı bakırcı yapı


32 yıllık Bakırcı Yapı güveni ve kalitesiyle inşa edilen Serenity Halkalı’da piyasa konut kredisi faiz oranlarının altında, kampanyalı konut kredisi oranları ile avantajlı ev sahibi olunuyor.


Mart ayına özel 36 aya %0, 60 aya %0,68 , 120 aya %0,87 avantajlı faiz oranı ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.


85 m2 ile 140 m2 arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri bulunan Serenity Halkalı’da 11 katlı 4 blok’ta 217 daire ve 20 dükkan yer almaktadır. Projedeki 4 bloktan biri tamamen residence ve home office olarak kurgulandı.


Basın Ekspres yolunun hemen yanında, Havaalanı’na 10 dk. mesafede konumlanan Serenity Halkalı kaliteli, konforlu ve güvenli bir yaşamın adresi olacak. 63 bin m2’lik spor, kültür ve eğlence merkezi Küçükçekmece Arena’ya da sadece 50 metre uzaklıkta.


Kapalı otopark,...