04 / 05 / 2024

Serer Telekomünikasyon İnşaat nerede

Serer Telekomünikasyon İnşaat nerede

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Terleyen İnci Turizm Organizasyon Ve Telekomünikasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Lutfi Demirhan tarafından kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nassa Gıda İnşaat Metal Telekomünikasyon Tekstil Ve Kimya Sanayi İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Ecevit Kaya tarafından kuruldu.

Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'ya 7 bin 532 TL indirim! Tükenmeden hemen alın! İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük Telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom'dan iPhone 12 Pro'ya 7 bin 532 TL indirim fırsatı geldi! Bu inanılmaz indirimi sakın kaçırmayın! Peki, Türk Telekom'da iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gürkar Telekomünikasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gürkar Telekomünikasyon Hizmetleri Limited Şirketi Güngören'de Gökhan Gürün ve Umur Kar tarafından kuruldu.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Kingtel Telekom Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingtel Telekom Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Farukh Javed ve Feraz Ahmed Javed tarafından kuruldu.

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr İnşaat Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Güngör tarafından kuruldu.

Atella Group Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atella Group Telekomünikasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Çetin ve Niyazi Eser tarafından kuruldu.

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Grup Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Akdemir tarafından kuruldu.

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbk Mühendislik Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Canbolat tarafından kuruldu.

Serer Telekomünikasyon İnşaat nerede Haberi

Serer Telekomünikasyon İnşaat nerede

Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Serhat Turukan tarafından 800 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.


Serer Telekomünikasyon İnşaat Yapı Orman Ürünleri Nakliye Reklam Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları...