22 / 07 / 2024

Serhad Taşkınmeriç kimdir

Serhad Taşkınmeriç kimdir

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan Türk Traktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisi'ni açtı. Tesis toplam 6 bin 200 metrekare alana sahip...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir?

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul satışında dünya şampiyonu oldu. Peki, Evrim Kırmızıtaş Başaran kimdir? Evrim Kırmızıtaş Başaran, hangi işlere imza attı?

Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi devrede!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından KDV dahil 6 milyon 935 bin 116 TL bir yatırım ile tamamlanan ‘Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma İşi’ bugün düzenlenen tören ile tamamlanarak devreye sokuldu

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Taşkın yönetim planları yönetmeliği 2016!

Taşkın yönetim planlarının hazırlanması, uygulanması ve izlenmesi hakkında yönetmelik 12 Mayıs 2016 tarihinde 29710 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte taşkın yönetim planları yönetmeliği metni..

Zonguldak'ta Doğal Afetler ve Taşkın Hasarları projesi için kamulaştırma!

“Doğal Afetler ve Taşkın Hasarları Projesi” Kapsamında 23. Bölge Doğal Afet ve Taşkın Hasarları Onarımı (Çomaklar Deresi) işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Taşköprü Belediyesi şehir planı ABD’de görücüye çıktı!

Taşköprü Belediyesi’nin ilçenin imar planı ve şehir planı çalışması ABD’nin Georgia Eyaleti bulunan Georgia Üniversitesi’nde sergiye açıldı. Gerçekleşen sunumda çok sayıda öğrenci ve akademik heyet de hazır bulundu.

Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları!

Toplamda 250 adet dairenin emekli kategorisinde satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu Taşköprü projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. İşte Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları...

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura sonuçları bugün saat 10:00'da açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli kura çekilişi bugün!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı.

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi yarın!

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi yarın saat 10:00 da yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu projede ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Taşköprü kurası ne zaman?

Serhad Taşkınmeriç kimdir Haberi

Serhad Taşkınmeriç kimdir

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan Türk Traktör, İş Makineleri Ankara Bölge Tesisi'ni açtı. Toplam 6 bin 200 metrekare alana sahip olan tesis; bölgeye satış, satış sonrası hizmetler ve yedek parça satış hizmetleri vermek üzere çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreniyle faaliyete geçti. Türk Traktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç, Ankara'da faaliyete geçirilen tesisin 2 bin 400 metrekarelik servis alanında aynı anda 12 makineye servis hizmeti verebileceğini, 600 metrekarelik yedek parça deposunda mevcut makine parkına ve satışı planlanan makinelere yönelik yedek parça stoğunun yapıldığını söyledi. 


Sabah...