04 / 05 / 2024

Serhan Bayık mimarlık

Serhan Bayık mimarlık

Mimar Serhan Bayık kimdir? Serhan Bayık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Serhan Bayık, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Bayık...

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Commonlab Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aydın Çağbayır tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Demirli ve Laden Melis Bay ortaklığında kuruldu.

Gazze'de inşa edilecek 1000 konut için anlaşma yapıldı!

 Filistin Çalışma ve İskan Bakan Yardımcısı Naci Serhan, yıkıma uğrayan Gazze'de inşa edilecek konutlar için Kahire ile anlaşma yapıldığını dile getirdi.

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Yavuz ve Murat Kılıç ortaklığında kuruldu.

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Migu Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gül Aykul Akagündüz ve Mihraç Bayöz ortaklığında kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Ahu Tuğbay kızı Yasemin Kozanoğlu'nun evini dekore etti!

Sosyetik isim Ahu Tuğbay, Ibiza'ya taşınan kızı Yasemin Kozanoğlu'nun 3 milyon liraya satın aldığı villasını baştan aşağıya yeniledi.

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BK İç Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Kolay, Kerem Kolay, Semih Bayındır ve Başak Bayındır ortaklığında kuruldu.

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Serhan Pala Algiray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serhan Bayık mimarlık Haberi

Serhan Bayık mimarlık

Serhan Bayık kimdir?

Serhan Bayık, 1967 yılında İzmir’ de doğdu. 1989  yılında  Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim Bölümü’nü bitirdi. Ardından 1998 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü’ nü tamamladı.


O dönemden sonra 2002 yılına kadar Mustafa Öney, Mustafa Toner, Han Tümertekin ve  Nevzat Sayın ile birlikte çalıştı. 2003 yılında dil eğitimi ve mesleki araştırma amaçlı olarak, İngiltere’ de 1 yıl kaldı. 


Döndükten sonra 2004 yılından 2007 yılına kadar tasarım ve uygulamaya yönelik kişisel  çalışmalarını sürdürdü. 2007 yılında  Okan Bayık ve  Ozan Bayık ile birlikte  O.S.O Mimarlık Ltd. Şti.’ yi kurdu.


O.S.O Mimarlık...

2007 yılında Ozan Bayık, Serhan Bayık ve Okan Bayık tarafından kurulan O.S.O Mimarlık Ltd. Şti; hızla gelişen ve değişen yeni tasarım metodları ve güncel malzeme bilgisini; inşaat ekonomisi ile estetik...