03 / 05 / 2024

Serhan Çetinsaya kim

Serhan Çetinsaya kim

Avrupa Konutları'nın patronu Süleyman Çetinsaya yeniden dede olma mutluluğunu yaşadı. Erkek torunu olan Çetinsaya'nın torunun adı da Süleyman Çetinsaya oldu...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

İnşaat sektöründe kaliteli dönem başladı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, inşaat sektöründe gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çetinsaya'nın ''inşaat sektöründe güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar'' konulu yazısı...

İnşaat patronlarından yeni şirket!

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden olan Süleyman Çetinsaya, Mehmet Evyap, Bahattin Uçar, Bekir Kılıç ve Serhan Çetinsaya yeni bir şirket kurdu.

Artaş bu yıl 2 yeni projenin lansmanı yapacak!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, "Üzerinde çalıştığımız 2 projemiz var, en geç yıl sonuna kadar lanse etmeyi planlıyoruz" dedi. 

Artaş İnşaat hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak!

Artaş İnşaat’ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya babası Süleyman Çetinsaya’nın hayata geçirdiği gayrimenkul projelerinde hazır ve sanal ofis işletmeciliği yapacak. İlk adımı Maslak’ta atan WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, “2 yılda 5 şubeye ulaşacağız” dedi.

Wework Ofis Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Wework Ofis Kiralama Anonim Şirketi, Sare Çetinsaya Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serhan Çetinsaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Süleyman Çetinsaya: Avrupa Konutları Kale'nin hepsini bir haftada satarım!

Artaş Grubu'nun Topkapı'da inşaatına başladığı Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projeye 5 bin 200 talep aldıklarını söyleyen Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Bir haftada hepsini satarım" dedi..

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Serhan Çetinsaya kim Haberi

Serhan Çetinsaya kim

Avrupa Konutları'nın patronu Süleyman Çetinsaya 3. kez dede oldu. Önceki gün dünyaya gelen torunun adı da Süleyman Çetinsaya.

Süleyman Çetinsaya'nın en büyük oğlu Gökhan Çetinsaya'dan iki kız torunu bulunuyor.

Bebek Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında evlenen Serhan Çetinsaya ile Simbo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir ve İlknur Demir'in kızı Sare Demir'in evladı olarak dünyaya geldi. Bebek Çetinsaya Şişli'deki Amerikan Hastanesi'nde doğdu. 

Serhan Çetinsaya, Instagram hesabından mutluluğunu bu kare ile paylaştı.

Serhan Çetinsaya ile Sare Demir Çetinsaya'nın düğünü Raffles Hotel'de yapılmış ve iş ve siyaset dünyasının seçkin isimleri katılmıştı. Çiftin nikah şahitleri 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Varlı, Ahmet Nazif Zorlu, Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki, ve Erdoğan Bayraktar olmuştu. Ebru Gündeş'in sahne aldığı düğünde misafirler unutulmaz bir gece yaşadı.