15 / 05 / 2024

Serhan Gülfidan

Serhan Gülfidan

Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mitan Alican Tanrıkulu, Sinan Gülfidan, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İSS İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emser Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Oğuz ve Serhan Gürsu ortaklığında kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Sablo İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sablo İnşaat Taahhüt Temizlik Gıda Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Kerim Adalı tarafından kuruldu.

Serhan Tınastepe: AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz!

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD) Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Tınastepe yaptığı açıklamada, "AVM’lerle kira konusunda sürekli görüşmeler halindeyiz" dedi.

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi kuruldu!

Özbek Güneş Enerji Santrali Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Serhan Süzer tarafından kuruldu. 

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Mehmet Serhan Kolaç, SAf GYO Genel Müdürü oldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması nedeniyle, Genel Müdür vekili olarak Mehmet Serhan Kolaç'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Serhan Gülfidan Haberi

Serhan Gülfidan

Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mitan Alican Tanrıkulu, Sinan Gülfidan, Serhan Gülfidan ve Sonay Yıldız tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Otel motel kamping tatil köyü pansiyon gibi turizme hizmet eden her türlü tesisi kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aiss Turizm Yatırım ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi adres: Şişli, Harbiye Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Dersane Sokak, No:26...