04 / 05 / 2024

Serhan Kural

Serhan Kural

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz, Fatih Bülent, Serhan Kural, İsmail Demiray tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Gayrimenkul alırken kazanmanın kuralı açıklandı! İşte o yöntem

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin aklındaki en önemli sorulardan biri de, nereden nasıl bir mülk alınması gerektiği.  İş adamı ve yazar Robert Kiyosaki en önemli kuralın iyi sokaktaki en kötü evi almak olduğunu söyledi.

Borsada 6 temel yatırım kuralı!

Son dönemdeki düşüşlerle yatırımcılarını üzen Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir yükseliş başlarken, borsa yatırımı yapmak isteyenler de konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki borsa yatırımında nelere dikkat etmek gerekiyor? İşte borsada 6 temel yatırım kuralı...

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Kural Test Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kural tarafından kuruldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

'İkinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz' kuralı stokçuların kar hayalini yıktı! Zarar etme dönemi başladı!

Ticaret Bakanlığı’nın “ikinci el araçlar sıfırdan pahalıya satılamaz” kuralı stokçuların kart etme hayalini yıktı ve zarar etme dönemi başladı.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Serhan Çetinsaya kimdir? Nerede doğru? Hangi projelerde yer aldı? Çelik Halat’ta hangi görevi yürütüyor?

Serhan Çetinsaya, ne zaman ve nerede doğdu? İsviçre’ye neden gitti? Hangi alanlarda görev yürüttü? Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş.’de hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Serhan Çetinsaya, ile ilgili merak edilenler...

Tiny house alacaklar dikkat! Bu 4 altın kuralı sakın gözden kaçırmayın! Peş peşe açıklandı! 

Türkiye'nin ilk Tiny House üreticisi Yako Groups Yönetim Kurulu Başkanı Galip Ölmez, tiny house almadan önce dikkat edilmesi gerekenler, '4 Altın Kural' diyerek açıkladı. Peki Tiny house alacaklar nelere dikkat etmeli? 

Emekli maaşını etkileyen 1261 gün kuralı değişiyor! Az primle yükse maaş alınabilir mi? Tek tek açıklandı!

Küçük esnafın emeklilik için gerekli gün sayısının 7.200'e düşmesiyle beraber,maaşta etkili olan 1261 gün kuralı da değişiyor. Böylece az primle, yüksek emekli maaşı alınabilecek.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

6 Şubat tarihinde 11 şehri etkileyen depremin ardından gözler inşaat sektörüne çevrildi. Ev almak isteyenler dikkat! Peş peşe açıklandı! Konut satın alırken dikkat edilmesi gereken 15 kural! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Serhan Kural Haberi

Serhan Kural

Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz, Fatih Bülent, Serhan Kural, İsmail Demiray tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


Tuzla Kentsel Dönüşüm Proje İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır: 1.Tuzla ilçesi sınırları içerisinde parsellerde afet riskli alan ilan edilen bölgede başta 6306 sayılı yasa ve sair mevzuat kapsamında arsa malikleri arasında kanunda öngörülen çoğunluğun sağlanması halinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamı ve bu kapsamla sınırlı olmamak kaydıyla her türlü mesken ve işyeri inşaat projelerinin müteahhit sıfatı ile maliklerle imzalanacak kat karşılığı inşaat sözleşmeleri doğrultusunda uygulanması, tamamlanması ve teslimini gerçekleştirmek.   2.Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumlara ait her türlü kat karşılığı mesken, fabrika, toplu...