04 / 05 / 2024

Serhat Ercan

Serhat Ercan

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Ercan ve Cumhur Korkmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak'ta kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan deprem uyarısı!

Son zamanlarda Ege'de meydana gelen depremler nedeniyle özellikle İzmir halkı endişeli günler yaşıyor. Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sıklıkla meydana gelen depremleri değerlendirdi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan kan donduran deprem uyarısı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İzmir Karaburun'da yaşanan depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi değerlendirmesi!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Ercan, dün meydana gelen sarsıntıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi için şok açıklama!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depremi ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Ercan'ın dikkat çeken o açıklamaları...

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Ahmet Ercan'dan imar barışı tepkisi!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşın memnun olmasını sağladı. Ünlü deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ercan'dan Marmara Depremi için tarih uyarısı!

Son zamanlarda yaşanan depremler hakkında yorum yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Ege Depremi'nde büyük depremin beklenmediğini söylerken Marmara depremi için de tarih verdi. 

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Ercan Aksoy: Yapılaşma faylara göre yapılmalı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, fayların yerine, deprem üretme potansiyellerine göre yapılaşma ve yerleşme alanları yapılması gerektiğini söyledi.

Ahmet Ercan'dan Çukurova ve Hatay için deprem uyarısı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kıbrıs'ta dün yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem için de aylar önce uyarılarda bulunmuştu.

Ahmet Ercan: İzmir'de 5.7 ile 6 arasında beklenen artçı deprem henüz olmadı!

Deprem Uzmanı Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece İzmir'de yaşanan depremin 30 Ekim’de Sisam’ın 12 kilometre kuzeyinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Serhat Ercan Haberi

Serhat Ercan

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Ercan ve Cumhur Korkmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak'ta kuruldu.


CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu,yurt içinde ve dışında olmak üzere şunlardır: a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazı ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar inşa etmek. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları ,alışveriş merkezleri, fabrikalar,yollar,baraj ve göletler, her türlü alt yapı işleri, enerji ve telekomünikasyon iletim hatları, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...