01 / 05 / 2024

Serhat Namal

Serhat Namal

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Filyos Liman Projesi ile ilgili ,Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, yüklenici firma olan müteahhide projeyi tebliğ ettiğini açıkladı.

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Palut Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Palut tarafından kuruldu.

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Tasarım Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Göktaş tarafından kuruldu.

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Serhat Öğretici'den MEMDER tarafından toplanan paralara yönelik açıklama!

Makelsan Ltd.Şti Genel Müdürü Celal Serhat Öğretici, Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık ve dernek yönetimi hakkında dernekte toplanan paraların akıbeti ile ilgili iddialarda bulundu. 

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Serhat Çeker: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Edirne Emlakçılar Derneği Başkanı Serhat Çeker, gayrimenkul sektöründe zaman zaman dalgalanmaların yaşanan bir dönemden geçildiğini söyleyerek, gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu belirtti.

Serhat Namal Haberi

Serhat Namal

Başkan Namal, "Filyos Liman Projcsi'nin ihalesi gerçekleştirildikten sonra, bazı firmaların Kamu İhale Kurumu'na itirazı sonucu, mahkeme yürütmeyi duıduıma karan alınıştı. l/un süredir bu engellerin kalkması için verdiğimiz çahşmaların neticesi, sorunların tamamı ortadan kalktı. İlgili Bakanlık. Filyos Liman Projcsi'nin ihalesini alan yüklenici firmaya projeyi tebliğ etti vc şimdi sıra ilk kazmayı vurmaya geldi" dedi Nama!, sosyoekonomik olarak bölgeye çok büyük yansımasının gerçekleteceği Filyos Liman Projesi ile ikili işlerin artık rayına girdiğini belirterek. "Bölgenin geleceği için büyük atılımlar sağlayacak olan Filyos Liman Projcsi'ni Allah'ın izni ile rayına soktuk. Bu konuyla ılgıl: en büyük desteği veren Sayın Mehmet Ali Şahin'ın emeklerini herkesin bilmesini isterim" dedi. 



EN DÜŞÜK TEKLİFİ, NAS-YSE-DETAŞ KONSORSİYUMU VERMİŞTİ 

Türkiye'nin gündeminde olan Filyos Limanı tamamlandığında Karadeniz'in cn önemli aktarma limanlarından bin olacak....