25 / 05 / 2024

Şerif Soğukbulak art style

Şerif Soğukbulak art style

İMO üyesi, Young Ceo Club yönetim kurulu üyesi ve Artstyle Mimarlığı kurucusu Şerif Soğukbulak kimdir? Mimar ve İnşaat Mühendisi Şerif Soğukbulak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şerif Soğukbulak..

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Soğanın kurusu yüzde 37 zamlandı, tazesi yüzde 34 düştü!

İstanbul Ticaret Odası, nisan ayı kapsamında fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı. Son günlerin fiyat artışı oranıyla en çok konuşulan sebzelerinden soğandaki zam oranı dikkat çekti. Taze soğan nisan ayının yüzde 34 oranıyla en çok ucuzlayan ürünü olurken, kuru soğan ise yüzde 37 oranında

Patates ve soğan krizi büyümeye devam ediyor. Nisan ayındaki fiyat artışı yüzde 440’a ulaştı!

Türkiye yaz sezonunda patates ve soğanda yeni krizlere gebe görünüyor. Hem arz sorunu hem de hava şartları nedeniyle geçen yıl 5 liradan satılan soğanın kilo fiyatı nisan ayında 27 liraya çıktı.

Ramazanda market fiyatları adeta uçtu! Zam rekoru kuru soğanda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan ayında yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekti. Buna göre market raflarında bulunan 39 adet temel gıda maddesinden 30’unun fiyatı arttı. Yüzde 45 artışla rekor soğanda.

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

Vatandaş havaların soğumasıyla devletin ''kış destekleri'' ile alakalı detaylara erişmek istiyor. Bu haber kış desteği araştırması yapan vatandaşlar için. Ailelerin soğukta kalmaması için bakanlıktan yapılan ödemeler için doğalgaz  faturalarına ilave 500 TL ödeme yapılıyor.

Havalar soğudu hamsi irileşti ama cep yakıyor! Peki hamsinin kilosu kaç para oldu?

Havaların soğumasıyla beraber Türk insanının geleneksel balığı hamsi de irileşti ancak fiyatında önemli artış yaşandı. Peki özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti hamsi tezgahlarda kaç paradan alıcı buluyor?

Fitch Ratings: ABD'de konut fiyatlarındaki artış hız kesecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, soğuyan talep ve kötüleşen satın alma durumu sebebiyle ABD'de nominal konut fiyatı artışının 2023 yılında ciddi ölçüde yavaşlamasını beklediğini açıkladı. 

2022 yılı üretici ve market fiyatları açıklandı! Zam rekoru yüzde 314,6 ile kuru soğanda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, geçen sene markette takip edilen 42 ürünün tamamında fiyat artışı tespit edildiğini, fiyatı en çok artan ürünün hem markette hem de üreticide kuru soğan olduğunu kaydetti.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

Soğan ve patates fiyatları 2 haftaya düşecek! A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Patates ve soğan fiyatlarındaki artışın altından stokçular çıktı. Don sebebiyle mahsulün gecikmesini fırsat bilen tüccarlar, depodaki ürünü piyasaya sürmeyince soğan kg 8 lirayı, Patates kg ise 10 TL'yi buldu. İşte ayrıntılar...

Döviz kurlarındaki artış konut piyasasını nasıl etkiledi?

Konut satış verilerine bakıldığında döviz kurlarındaki artışın yanı sıra faiz artışının ekonomik aktivite üzerinde soğutucu yönde etkileri görüldü.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Şerif Soğukbulak art style Haberi

Şerif Soğukbulak art style

Şerif Soğukbulak kimdir?

Şerif Soğukbulak, 1982 yılında Ankarada dünyaya geldi. Kısa bir süre sonra ailesi İstanbula yerleşti. Eğitim hayatına İstanbul'da başlamış olan Şerif SOĞUKBULAK, Bakırköy Sabir Çalışkan Lisesi sonrası ’99 da Uludağ Ünv. Balıkesir Müh. Fak. İnşaat Mühendisliği bölümünden ’03 yılında mezun olarak İnşaat Mühendisi ünvanını aldı.


İlk mesleki deneyimini ’03 yılında Alper Müh. ve Mim. Hiz. Ltd. Şti de Proje Mühendisi olarak başladı.Daha sonra


’04-’05 : Delta İnşaat AŞ.,TOKİ Başakşehir Projesinde Saha Mühendisi


’05-’06 : KC GRUP,TOKİ-EMLAK GYO Bahçeşehir-Şehri Bahçe İstanbul Hakediş Mühendisi


’06-06′ : Ağaoğlu-My World Ataşehir Projesi,Kaba Yapı Şefi


’06-’08 : Damga Grup,Babil Konakları,Andelip Evleri,Safran Evler Projelerinde Proje Koordinatörü olarak görev yaptıktan sonra


2008 yılında İstanbul Yeşilköyde Artstyle Mimarlığı kurarak İç Mimarlık,Mobilya,Restorasyon,Mimari konsept geliştirilmesi ve ürün tasarımı odaklı hizmet veren bir yapı oluşturmuştur.


Artstyle...