29 / 04 / 2024

Şerifler Yalısı satılıyor

Şerifler Yalısı satılıyor

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

İki ildeki 57 adet arsa satılıyor! 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı!  

Malatya Akçadağ Belediyesi ve Samsun 19 Mayıs Belediyesi, arsa satışı yapıyor. İki ilde 57 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Lapseki'de 49 adet konut ile Gebze'de 13 arsa satılıyor! Taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Çanakkale Lapseki ve Kocaeli Gebze'de yer alan toplam 53 adet gayrimenkul satılıyor. Peki söz konusu konutların ve arsaların satış fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bu sıfır araçlar adeta kapış kapış satılıyor! Toyota Corolla'ya 180 bin TL, Hyundai Tucson'a 140 bin TL'lik indirim!

Otomobil fiyatlarında ibre resmen tersine döndü. Yatırım amaçlı satın alımlar kesilince markaların otomobil kampanyaları başladı. Toyota Corolla ve Hyundai Tucson modelleri kampanyalı fiyatlarla satılıyor.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Şerifler Yalısı satılıyor Haberi

Şerifler Yalısı satılıyor

30 mirasçının anlaşmaya varamaması sebebi ile 27 yıldır devam eden izale-i şuyu davasında sona gelindi ve Emirgan’daki tarihi Şerifler Yalısı’nın harem kısmının 3 bin 250 metrekare alanlı arsası 20 Aralık Çarşamba günü saat: 9.30’da Çağlayan Adliyesinde İzale-i Şuyu ile 62 milyon TL ihale çıkış bedeliyle açık arttırma ile satılacak. 

Emirgan Şerifler Yalısı'nın selamlık kısmı 1972 yılında dönemin ünlü işadamı Sait Çiftçi tarafından Türk ve İslam Eserleri Müzesi olarak kullanılmak üzere bağışlanmıştı. Geriye kalan yalının selamlık kısmı ise varisler anlaşamadığı için 27 yıldır boş durumdaydı.

Söz konusu arsa 1950’li yıllarda İstanbul’da yaşayan Mersinli dünyaca ünlü iş adamı Sait Çiftçi’nin ve eşi Sabiha Çiftçi’nin çocukları olmadığı için Mersin,Adana ve İstanbul’da yaşayan yeğenlerine kalmıştı.

Yerli ve yabancı birçok ünlü yatırımcıların her dönem ilgisini çekmiş...