01 / 05 / 2024

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Kimin

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Kimin

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Emre Şerifoğlu ve Vahit Şerifoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eym Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmutoğlu Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Bayındır tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etap Şehir Planlama Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Koroma, Mehmet Bavunoğlu ve Tuncer Nuribeyoğlu tarafından kuruldu.

Bark Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bark Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Muhammed Saltuk Karadağ ve Selçuk Karacaer ortaklığında kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesam Gayrimenkul Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuroğlu, Murat Öztürk ve Samet Güner tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazoğlu Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Beyaz tarafından kuruldu.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Taahhüt İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200, bin TL sermaye bedeli ile Hasan Semih Kurtuluş tarafından kuruldu. 

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Kimin Haberi

Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Kimin


Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Yunus Emre Şerifoğlu ve Vahit Şerifoğlu ortaklığında kuruldu.


Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Şerifoğlu Taahhüt İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Taşdelen Mah.Ayça Sk.No:3 A/1...