02 / 05 / 2024

 Serkan Adam

 Serkan Adam

Halk Eğitim Emlak Hocası Serkan Adam "Emlak yasasının tek kazananı" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Emlak yasasının tek kazananı!

Halk Eğitim Emlak Hocası Serkan Adam "Emlak yasasının tek kazananı" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Adam Kule'de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye!

Daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje de 27 kat şeklinde yükseliyor. Adam Kule' de home office veya rezidans alana, Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.

Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule projesinde ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede daire fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Evleri nerede?

Maltepe Adam Kule ev fiyatları!

Maltepe Adam Kule ev fiyatları , dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası’nda hayata geçirilen Adam Kule projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Adam Kule telefon!

Adam Kule telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Maltepe Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

DAP Yapı tarafından hayat geçirilen DAP Yapı Adam Kule projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da inşa ediliyor. Peki Maltepe Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Adam Kule Dragos ulaşım!

Adam Kule Dragos ulaşım bilgileri kapsamında proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa ediliyor. Projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Dap Yapı Adam Kule fiyat!

Daire büyüklüklerinin 46 metrekareden başlangıç gösterdiği proje 27 kat şeklinde yükseliyor. Proje ön talep toplamaya devam ediyor. Dap Yapı Adam Kule fiyat listesi kapsamında 200 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule satılık ev!

27 kat şeklinde yükselen Maltepe Adam Kule projesinde daire alanları 46 metrekareden başlangıç göstreiyor. Maltepe Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule iletişim!

27 kat şeklinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

Adam Kule Dap Yapı fiyat!

Adam Kule Dap Yapı fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 200 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı Adam Kule Maltepe projesinde lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim?

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa edilen Adam Kule projesi 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki DAP Yapı Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

 Serkan Adam Haberi

 Serkan Adam

Emlak yasasının tek kazananı, bilindiği üzere 2018 Haziran ayında emlakçıları ilgilendirin standart ve iyileştirme getirecek olan emlak yasası sektörde deneyimli insanlar ve meslek odalarının da  katılımıyla çıktı. Çıktı ama emlakçıların yararına olan hiçbir hak tanınmadı aksine komisyon oranı düşürüldü mesleki yeterlilik şartı getirildi. MYK konusunu bir sonraki yazımdan okuyabilirsiniz.
Dönelim yasaya.

Demiştim ya tek kazananı 800, ila 1000 TL arası sınavı yapan mesleki yeterlilik belgesi vermeye haiz kurumlar kazandı hiçbir şey yapmadan binlerce lira kaynak bu kurumlara mecburen aktarılmış oldu.

Neden?

Neden şu ki; bu sınavı yapabilecek onlarca kurum varken devletin daha uygun ve daha adil şekilde yapabilecek kanunun kestiği parmak acımaz misali binlerce meslektaşımız bu kanuna uyacak. Evet gayrimenkul satış verilerine göre en kötü dönemi yaşayan meslek sahiplerinin üzerine ekstra yükten...