06 / 05 / 2024

Serkan Biroğlu

Serkan Biroğlu

Erenköy 3B İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Deniz, Muharrem Raci Şahin, Serkan Biroğlu tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serenıty Enerji Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Çorak, Serkan İsmailoğlu ve Mert Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Bursa'da inşaat sektöründe yeni dönem başlıyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı Serkan İnceoğlu, bugünkü köşe yazısında ''Bursa İMSİAD Başkanı adaylığını açıklayan Mehmet Çelebi'nin programını'' kaleme aldı.

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs2 Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Mahmutoğlu tarafından kuruldu. 

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını dile getirdi.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!

Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu ABD’nin Miami bölgesinden ev alıyor. Çift, gayrimenkul uzmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’la iftar yemeğinde bir araya geldi.

Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı!

Ece Erken'in eski eşi ve oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar New York’taki CitySpire'den 2.1 milyon dolara daire aldı.

Es Kurtoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Kurtoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurtoğlu ve Serkan Kurtoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Bursa Nilüfer'de gayrimenkul piyasası canlı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin yazarlarından Serkan İnceoğlu bugünkü yazısında Bursa'daki gayrimenkul sektöründen bahsetti. İşte Serkan İnceğlu'nun o yazısı...

Bursa Nilüfer Sitesi için ruhsat alındı mı?

Nilüfer’de yıkılan ve yeniden inşaatı için müteahhitle sözleşme yapan Nilüfer Sitesi’nin izni davalıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün"Nilüfer Sitesi, ruhsatı aldı” diyordu... İşte Serkan İnceoğlu'nun Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki yazısı:

Bursa mimari projelerle yükselecek!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Serkan İnceoğlu, bugünkü yazısında Bursa Osmangazi'nin yeni kent olma yolundaki çalışmalarını anlattı. Kaçak yapılaşmadan muhafaza edilmesi başarılan bölgede mimari projeler geliştiriliyor.

Serkan Biroğlu Haberi

Serkan Biroğlu

Erenköy 3B İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Deniz, Muharrem Raci Şahin, Serkan Biroğlu tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Erenköy 3B İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe...