19 / 05 / 2024

Serkan Dinç

Serkan Dinç

Araspan Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Rifat Aras ve Serkan Dinç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Hisar Caddesi'nde kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özten Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özten tarafından kuruldu.

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Din görevlilerinden İyilik Konutları'na 366 bin TL yardım!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan din görevlileri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriyeli savaş mağduru aileler için inşa edilen İyilik Konutları'na366 bin TL yardımda bulundu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Alize Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Alize Dinçkök kimdir? Alize Dinçkök daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alize Dinçkök'ün biyografisi...

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Birol Dinçli Turkish Steakhouse'un ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı!

Birol Dinçli, Bus Grili Turkish Steakhouse’dan sonra ikinci şubesini PingAn Financial Centre'de açtı…

Serkan Dinç Haberi

Serkan Dinç

Araspan Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Rifat Aras ve Serkan Dinç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Hisar Caddesi'nde kuruldu. 


Araspan Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; DEMİR-ÇELİK- HIRDAVAT a.Çelikden mamul cephe koruma paneli projelendirilmesi alım ,satımı, kira verilmesi imalatı,ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ağır ve hafif demir çelik işleri yapmak c. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. ç. Yurt içive yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. d.Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını...