17 / 05 / 2024

Serkan Kuytemuz inşaat iş kazası

Serkan Kuytemuz inşaat iş kazası

Çalışmak için Manisa’nın Turgutlu ilçesinden İstanbul’a gelen çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi.Evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz’un cenazesi memleketi Turgutlu’ya getirildi...

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Özen İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Özen tarafından kuruldu. 

Serkan Onur İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Onur İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Akçeşme tarafından kuruldu. 

Serkan Akkoyuncu: İnşaat sektörü verimli döneminde!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, yılın ilk yarısında inşaat sektörünün verimli bir dönem geçirdiğini söyledi.

İnşaat sektörü teşviklerle büyüyecek!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, hükümetin ekonominin lokomotifi olarak kabul edilen inşaat sektörüne teşvik için harekete geçtiğini belirterek, beklentilerini sıraladı.

Ekonominin lokomotifi yine inşaat sektörü olacak!

Mersin İnşaat Sektörünün önde gelen firmalarından Akkoyuncu İnşaatın başarılı isimlerinden Serkan Akkoyuncu, inşaat sektörünün 2016'da da ekonominin lokomotifi olacağını söyledi.

Serhat Akkoyuncu: Mersin'de inşaat sektörü güven veriyor!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, 2015 yılının ilk 5 ayında konut satışlarının arttığını belirterek, Mersin'de konut inşaatı sektörünün güven verdiğini söyledi.

Manisa'da inşaat işçisi 12 kattan düşerek hayatını kaybetti!

Çalışmak için Manisa’nın Turgutlu ilçesinden İstanbul’a gelen çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi.Evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz’un cenazesi memleketi Turgutlu’ya getirildi...

Çelik Palas'ın ek inşaatı, arsasıyla beraber satışta!

Serkan İnceoğlu Bursa Hakimiyet gazetesindeki yazısında Çelik Palas'ın ek inşaatının arsasıyla beraber satışa çıkmasını ele aldı, Bursa'da sadece bu 2 ihaleyle 15.6 milyon TL hedefleniyor.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Serkan Kuytemuz inşaat iş kazası Haberi

Serkan Kuytemuz inşaat iş kazası

Çalışmak için Manisa’nın Turgutlu ilçesinden İstanbul’a gelen çatı işçisi Serkan Kuytemuz (31), yaklaşık 12 metreden düşerek yaşamını yitirdi. Evli ve bir çocuk babası Serkan Kuytemuz’un cenazesi memleketi Turgutlu’ya önceki gece getirilerek Turgutlu Devlet Hastanesi morguna konuldu. Serkan Kuytemuz, öğle namazını müteakib Şehitler Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi kabristanında toprağa verildi. Genç yaşta ölen Kuytemuz’un 30 Ekim 2014 tarihinde kendine ait sosyal paylaşım sitesinde “Varsa kaderde genç yaşta kefene girmek mücadeleden çekinmek bilmez bizdeki bu yürek” iletisini gönderdiği öğrenildi. Kuytemuz’un ölümü yakınlarını da yasa...