29 / 04 / 2024

Serkan Sayım

Serkan Sayım

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

Elinde euro olanlar gardınızı alın! Geri sayım başladı! Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı!

Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı bekleniyor. Geri sayım başladı. Avrupa Merkez Bankası peş peşe açıkladı! Elinde euro olanlar gardınızı alın.

Euro 65 gün sonra böyle olacak! Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Bu sene mayıs ayın faiz kararını 16 Haziran 2023 tarihinde açıklayacak. Euro 65 sonra böyle olacak.  Geri sayım başladı! Bu rakamı görenler anında dövizciye koşacak!

Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Türkiye'nin önde gelen ekonomistlerinden Evren Devrim Zelyut, doların 19 TL'nin üzerine çıkması halinde bir vahim senaryo daha hazırladı. Zelut doları için “geri sayım” başladı dedi. 

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak. Euro kurunun ne kadar olacağı ise merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro resmen böyle olacak! Geri sayım başladı! Fırtına kopacak!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın

Dolar 14 gün sonra tam bu kadar olacak! Geri sayım başladı! 1 doları bile olanlar pusuya yattı! Hemen bakın.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat! Geri sayım resmen başladı! Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Bekçi olmak isteyenler aman dikkat... Geri sayım resmen başladı... Tek tek açıklanan bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Tapu sahipleri aman dikkat! Geri sayım resmen başladı! Bu tarihi kaçıran yandı!

Tapu sahipleri aman dikkat... Geri sayım resmen başladı... Bu tarihi kaçıran yandı...

Milyonlarca tapu sahibi aman dikkat! 2023 yılı ödemeleri için geri sayım başladı, bunu yapmayan yandı!

Milyonlarca tapu sahibi aman dikkat... 2023 yılı ödemeleri için geri sayım başladı, bunu yapmayan yandı...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Serkan Sayım Haberi

Serkan Sayım

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.


Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat ve inşaat malzemeleri toptan ve perakende alım satımı yapmak 2-Her türlü matbaa malzemeleri makinelerinin alımı satımı ticaretini yapmak matbaacılıkla ilgili tüm iş ve işlemlerini yapmak  3-Her türlü plastik ile ilgili üretim toptan ve perakende alım satımını yapmak  4-Tekstil ile ilgili makine ekipman alımı satımı tekstil ile ilgili her türlü üretimi yapmak tekstil malzemelerini toptan ve perakende alımını satımını pazarlamasını ve üretimini yapmak.


Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi adres: Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi, Ozanlar Caddesi, G-74 Sokak...