17 / 05 / 2024

Serkan Ulusal

Serkan Ulusal

AB Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ulusal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat 2014 tarihinde Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Serkan Akkoyuncu: İnşaat sektörü verimli döneminde!

Akkoyuncu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu, yılın ilk yarısında inşaat sektörünün verimli bir dönem geçirdiğini söyledi.

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

Serkan Akkoyuncu: Faiz indirimi konut kredilerine de etkileyecek!

Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili yaptığı açıklama inşaat Sektörü'nde bayram havası yaşattı. Akkoyuncu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Akkoyuncu o açıklamayı şöyle yorumladı.

8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu gerçekleşti!

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.

1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu Samsun'da gerçekleştirildi!

Türkiye’de ilk defa “1. Ulusal Kent Estetiği Sempozyumu” Samsun’da gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen sempozyuma Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

Serkan Aydın kimdir?

Çiftay Grubu, 1963 yılında Çiftay Madencilik adıyla Serkan Aydın'ın babası Ziya Aydın tarafından kuruldu. Peki, Çiftay Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serkan Aydın kimdir?

9.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İç Mimarlık öğrencisi Oya Olgun, '9.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, katlanınca açık haline göre yüzde 90 daha az yer kaplayan masa tasarımıyla büyük ödülün sahibi oldu.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Arnavutluk Tiran'a Ulusal Arena Stadı inşa edilecek!

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da "Ulusal Arena" adıyla bir stadyum inşa edilecek. Tiran'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında, 50 milyon avroya mal edilmesi öngörülen Ulusal Arena'nın tanıtımı yapıldı.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Serkan Ulusal Haberi

Serkan Ulusal

AB Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ulusal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta kuruldu. 


AB Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Ülke sınırları veya dışında her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak


AB Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beykoz, Kavacık Mahallesi, Ekinciler Caddesi, No:26 Kat: 2 Tezel...