29 / 04 / 2024

Serkldoryan Kompleksi

Serkldoryan Kompleksi

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Talas Raylı Sistem Hattı ve Yeni Hal Kompleksi yarın açılıyor!

Yarın (25 Ekim Cumartesi) Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'ni hizmete açacak.

Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta turizm kompleksi inşa edecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Bodrum Kızılağaç'ta 55 bin 634 metrekare arazi aldı. Firma turizm kompleksi inşa edecek.

AE Arma-Elektropanç'tan yeni proje: Oasis çok amaçlı ofis kompleksi!

AE Arma-Elektropanç; Moskova’da yapımı devam etmekte olan Oasis çok amaçlı ofis kompleksi projesinin tüm elektrik, elektronik ve mekanik işlerinin ( MEP ) teknik müteahhitliğini üstlendi.

Samsun İlkadım Atletizm Kompleksi 2017'de açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Başbakan Davutoğlu'nun Samsun programında müjdesini verdiği İlkadım Atletizm Kompleksi tamamlandığında Türkiye'nin alanındaki en iyi tesislerden biri olacak. İşte İlkadım Atletizm Kompleksi'nin görselleri...

Kocaeli Valilik Kompleksi’nde sona gelindi!

Mevcut Valilik binasının yetersizliğinden dolayı Ercan Topac a’nın göreve gelir gelmez çalışmaları başlattığı ve 2012 yılının ortalarında da temelleri atılan Valilik Kompleksi ’nde sona gelindi.

Palm City AVM'de Mersin'in en büyük sinema kompleksi 20 Eylül'de açılıyor!

Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde, Mersin’in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor...

Adana'da Ortadoğu’nun en büyük müze kompleksi kuruluyor!

Adana’da eski Millî Mensucat Fabrikası’nın bulunduğu alanda yapımı devam eden ve içinde bir çok müze, sinema ve konferans salonunun bulunacağı kompleks tamamlandığında Türkiye ve Ortadoğunun en büyük müze kompleksi olacak...

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi Trabzon tarafından onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Meclisi, Akyazı Spor Kompleksi' nin yapıldığı alana " Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi " isminin verilmesi önerisini oy çokluğu ile kabul etti...

Trabzonspor'dan "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" adına itiraz!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Akyazı Stadyumu ve Spor Kompleksi'nin isim hakkı ile ilgili tasarruf yetkisinin yalnızca kendilerine ait olduğunu açıkladı. Belediye Meclisi, "Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi" önerisini kabul etmişti.

İsim değişikliği onaylandı: Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin gündeme aldığı Akyazı Spor Kompleksinin yapıldığı alana "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Komisyonu tarafından onaylandı.

Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi diyeceğiz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bugün gerçekleştirilen Eylül ayı ilk toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, stadyum ve diğer spor tesisleri yapılan alana, Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi adının verilmesini önerdi.

Mehmet Ergün Turan Trabzon Akyazı Spor Kompleksi'ni inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan 2015-2016 yılında maçlarını oynayacağı ve yapımı hızla devam 41 bin 500 kişilik yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu...

Serkldoryan Kompleksi Haberi

Serkldoryan Kompleksi

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat, 1993'teki protokole göre Veysel Tosun'a aitti. Ancak firma 2000'li yıllarda el değiştiriyor. 


Bu dönemde Kamer İnşaat'ı Levent Eyüboğlu ve ortakları devralıyor. Söz konusu alım satımda en kıymetli belge Emekli Sandığı ile yapılan imtiyazlı protokol oluyor. Kamer İnşaat'ın yeni sahipleri 2009'da ikinci bir proje hazırlıyor. 


Proje, Kültür Bakanlığı'na bağlı koruma kurullardan geçiyor. Hem projenin uygulanması hem de protokolün tekrar hayata geçirilmesi için Serkldoryan kompleksinin içindeki kiracıların çıkması gerekiyordu. Son kiracı olan İnci Pastanesi'nin tahliyesi ile ancak inşaata başlanabildi. 


Emek Sineması kimin?

Emek Sineması'nın da içinde bulunduğu Serkldoryan Kompleksi, 1942'de çıkarılan Varlık Vergisi'sine kadar özel mülktü. Ancak, Varlık Vergisi uygulaması sonrası İstanbul Belediyesi, bu kompleksi satın aldı. 


İçinde Melek, İpek sinemalarının bulunduğu kompleks 4 Ocak 1957'de...