28 / 04 / 2024

Serkoç Otelcilik pina yarımadası

Serkoç Otelcilik pina yarımadası

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Lujo Hotel'den Pina Adası açıklaması!

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum, atıl halde olan ve kaderine terk edilmiş Pina Yarımadasını 20 yıllığına kiraladı...

Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor!

Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metemtur Otelcilik Bodrum Eskişeşme'de arsa payı karşılığı inşaat yapıyor...

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi, İsa Çiftçi tarafından 9 milyon liralık sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Fatih, İnebey Mahallesi'nde kuruldu.

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Erez Otelcilik Turizm Tekstil Ticaret ve Sanayi İşletmeleri Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Oğuzhan Erez tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 5 Şubat'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi'nde kuruldu.

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHC Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Akkır, Selma Akçaoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu.

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labris Otelcilik ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Lebriz Yüksel Soycan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Yeni Kapı Çıkmazı'nda kuruldu.

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Ümr Güneş Otelcilik Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçu Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tanyıldızı İnşaat Otelcilik ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Zülfü Egemen Tanyıldızı, Ata Tanyıldızı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Area Turizm Otelcilik İnşaat Akaryakıt Temizlik Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berivan Atik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul Loft'u Emprada Otelcilik 5 yıldızlı yapacak!

Rumeli Yapı'nın İstanbul Loft projesi 5 yıldızlı otel olarak işletilecek. İşletmecilik için görüşmeleri yapacak olan Emprada Otelcilik aynı zamanda Rumeli Yapı'nın da patronu Oktay Dayan'a ait...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adeo Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Canan Sümer, Murat Osman Sümer tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Beykoz, Anadoluhisarı, Kızılserçe Sokak 'ta kuruldu.

Serkoç Otelcilik pina yarımadası Haberi

Serkoç Otelcilik pina yarımadası

Serkoç Otelcilik’e ait Lujo Hotel Bodrum misafirlerine koronavirüs önlemlerine uygun şekilde hizmet vermeyi sürdürürken, bölgeye yaptığı katkılarla da dikkat çekiyor.

Lujo’nun otel arazisine komşuolan Pina Yarımadası olağanüstü bir doğaya sahip. Doğasının güzelliğine rağmen, harap haldeki binaları ve teknelerden gelen atıklarla kaplanan sahili ile atıl bırakılmış ve kaderine terk edilmiş durumda. Yarımadanın atıl halde olmasına göz yummayan Lujo, bir süredir bu duruma nasıl katkı sağlayabileceği üzerine çalışmalar yürütüyor. 

Lujo yönetimi, en iyi katkıyı kendi bünyesine dahil ederek sağlayacağına olan inanç ile 20 yıllığına kiraladığı yarımadada, Pina’nın doğasına ve bitki örtüsüne hiçbir şekilde zarar vermeden, adadaki mevcut yapıları güçlendirerek değerlendireceği ve doğal turizmi öne çıkaracak bir proje için çalışmalarına başladı. 

Anex Tour, Güvercinlik'teki Pina Adası'nı mı...