05 / 08 / 2024

Serpil Gayrimenkul sakarya

Serpil Gayrimenkul sakarya

Serpil Gayrimenkul çarşı şubesinden sonra Sakarya’nın en elit bölgesi olan Serdivan bölgesinde açmış olduğumuz 2. Şubemizle hizmetinizde.

Sakarya’da konutta en fazla kazandıran ilçeler!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan Sakarya'da konut yatırımında en fazla kazandıran ilçeleri açıkladı. İşte o ilçeler...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

Sakarya'da 7 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya ili, Hendek, Akyazı ve Adapazarı ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Sakarya'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sakarya Büyükşehir imarlı 2 gayrimenkul satacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Hendek ve Adapazarı'nda yer alan imarlı iki gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Srl Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Srl Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gencay tarafından kuruldu.

O ilde 35 adet gayrimenkul satılıyor! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğü, Sakarya ili, Akyazı ilçesi, Salihiye Mahallesi'nde yer alan 35 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Adapazarı Sakarya binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Adapazarı Sakarya binası için yayınlanan 2021 yıl sonu raporuna göre, gayrimenkul için takdir edilen piyasa değeri 12 milyon 550 bin TL, KDV dahil toplam satış değeri 14 milyon 809 bin TL oldu. Halk GYO'nun Adapazarı Sakarya binası için KDV hariç aylık 44 bin TL kira bedeli takdir edildi.

Sakarya'da 19.5 milyon TL'ye 10 yıllığında kiralık gayrimenkul!

Sakarya İli Adapazarı Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya veriyor.

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Serpil Gayrimenkul sakarya Haberi

Serpil Gayrimenkul sakarya

Serpil gayrimenkul  tecrübesinin avantajıyla birçok yatırımcı sermayesini nokta atışlarıyla gelecek yatırım kazançlarını doğru olarak yapmasında öncü olmuştur.  Doğru yatırım alanlarına sağladığına öncülükle sektörün 10 yıldır liderliği elinden hiç bırakmamıştır.


Serpil Gayrimenkul çarşı şubesinden sonra Sakarya’nın en elit bölgesi olan Serpan bölgesinde  açmış olduğumuz 2. Şubemizle hizmetinizdedir.


Sakarya üniversitesi İçinde barındırmış olduğu 10.000 den fazla öğrencisi ve 5000’den fazla çalışanıyla Sakarya’nın yatırım alanında katlanarak ilerlemektedir. 


Yeni açılan Konak Hastehanesi ile yatırım değeri daha da artmaktadır.


Sakarya’nın  bir diğer bölgesi olan Yazlık bölgesi  Serpan’a bağlanmasıyla yükselen binaların değerini katlayarak artırmaktadır. Gerek alım satım gerek kiralamalarda yatırımınızı katlanarak artmasını sağlayacak altın değerinde bir bölgedir.


100.000 TL den başlayan apart dairelerimizden aylık 1000 TL ve 12000 TL kira bedeline sahip olabilirsiniz. 


2014’den bu yana daire satış ve kiralamalarda şanslı...