16 / 05 / 2024

Serra Sünger

Serra Sünger

Sünger sektöründe büyüme kararı alan Serra, Eskişehir’de 20 milyon liralık fabrika yatırımı yapıyor. Serra Sünger, yeni fabrikada kullanacağı sünger üretim ve kesim makinelerini de kendi üreterek yerlileştirdi.

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce'den sünger şehir açıklaması: İstanbul'da neler yapıldı? 

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından sünger şehirler ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki sünger şehir nedir? İstanbul'da bu doğrultuda neler yapılıyor? İşte Gökce'nin o paylaşımı...

'Sünger şehirler' geliyor: Artık kentler iklim uyumlu olacak, yağmur suları toplanacak!

AK Partili belediyeler, yeni dönem için sünger şehir planlamaları yapıyor. Peki yeni şehirler ve kamusal alanlar nasıl olacak? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü!

ŞOK, 15 Temmuz itibarıyla başlayacak indirim kampanyasına ilişkin bilgi verdi. Bu çerçevede, Aqua su arıtma cihazı 1499 TL’ye, sünger smart yatak 699 TL’ye, 3’lü bıçak seti 34,95 TL’ye düştü. İşte 15 Temmuz Cumartesi ŞOK Market fiyat listesi...

A101'in yeni aktüel kataloğu belli oldu! 5 kg yumuşatıcı 44, Sınger dikiş makinesi 2499 TL! 17 Kasım 2022 fiyat listesi

A101'in 17 Kasım Perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL, ne kadar oldu? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım projesinin yer teslimi Serra Mühendislik'e yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Sünger Akustik Ses İzolasyon Malzemeleri Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Muhammet    Korkmaz tarafından kuruldu.

Çin'de 30 kente 'sünger şehir' yapılacak!

Çin doğal felaketlerden en az hasarla kurtulmak için yeni bir proje geliştirdi. Sel felaketlerinin artması nedeniyle 30 yerde sünger şehir yapılacak. 

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor!

Mobilya sektöründe sünger krizi yaşanıyor. Yurt dışından getirilen süngerin ham maddesine ulaşmada zorluk yaşandığı için sünger bulamadıklarını belirten üreticiler, bu durumun tüketiciye yüzde 12 civarında yansıdığını söyledi.

Riva Kalesi Sünger Bob'a benzemesin!

Restore edildikten sonra çizgi film karakteri ‘Sünger Bob’a benzetilen Şile Kalesi’nden sonra İstanbul’un Karadeniz kıyısındaki Cenevizlilerden kalma Riva Kalesi’nin restorasyonu için Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı.

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rübes İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ebubekir Solu ve Rübeyda Sünger ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Maltepe Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Çin'den sellere karşı 'Sünger Şehir' projesi!

Çin yapacağı yeni kanalizasyon sistemleriyle şehirleri sellere karşı süngere dönüştürecek. Yeni sistemin, yağmur suyunu çabucak süzerek toplama ünitelerine sevk etmesi ve geri dönüşüme çevirmesi planlanıyor.

Serra Sünger Haberi

Serra Sünger


Serra, Eskişehir’de 20 milyon lira yatırımla yeni fabrika yapıyor. Kendi makinelerini kendi üreten firma yeni fabrika ile kapasiteyi iki kat artıracak


Mobilya, otomotiv, tekstil, savunma sanayii, yat sektörü gibi alanlara sünger üretimi yapan Serra Sünger, Eskişehir OSB’de 90 bin metrekarelik alanda geçen yıl başladığı inşaat çalışmalarını bu yıl tamamlayarak üretime geçmeyi planlıyor. Büyüme kararı aldıktan sonra lojistik olarak Anadolu’ya açılabilecekleri bir nokta olarak Eskişehir’i seçtiklerini belirten Serra Sünger Fabrika Müdürü Esat Oyan, ilk etapta 25 bin metrekarelik alanda üretime başlayacaklarını söyledi. Nisan ayı ortasında İnegöl’deki fabrikadan gönderecekleri süngerlerin kesimine yeni fabrikada başlayacaklarını aktaran Oyan, yılın ikinci yarısında da tam kapasite üretime geçeceklerini kaydetti. Yatırım tutarını 20 milyon lira olarak açıklayan Esat Oyan, “Sünger üretimi için tek katlı ve geniş bir...