27 / 04 / 2024

sertaç menzilcioğlu

sertaç menzilcioğlu

Suriye'de mülkü kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gayrimenkullerini alabilmek için hak arayışlarına devam ediyor. Mülklerine el koyulan ailelerin çabaları yarım yüzyıldır sürüyor. Peki süreç nasıl başladı? Neler yapıldı? Neler çözüme engel oldu?

Sertaç Karaağaoğlu kimdir?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu. Peki, Sertaç Karaağaoğlu kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Genel Müdürü Vedat Tural'ın genel müdürlük görevi sona erdi ve bunun üzerinde yönetim kurulu kararıyla şirketin yeni genel müdürü Sertaç Karaağaoğlu oldu.

Sertaç Koyuncu: Çanakkale devlet yatırımlarıyla uçacak!

Yatırım için her zaman vatandaşların büyük şehirlere akın ettiğini ifade eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışma Sertaç Koyuncu, Çanakkale'nin devletin yapacağı yatırımlarla uçacağını ileri sürdü.

Sertaç Koyuncu: Yenişehir yatırım için ideal bir bölge!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Sertaç Koyuncu: En fazla kazandıran yatırım toprak!

Çamlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Bursa'nın yatırımcının gözdesi haline geldiğini belirtti.

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sertaçhan Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç Demircioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Şişli, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sad Group Sağlık Kozmetik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 120 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Sertaç Gedikoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Vakıflar, İstanbul Beyoğlu'nda otel yaptıracak!

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu'nda yap-işlet-devret modeline göre otel yaptırmak üzere ihale düzenledi

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

sertaç menzilcioğlu Haberi

sertaç menzilcioğlu


Suriye'de mülkü kalan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, gayrimenkullerini geri alabilmek için hak arayışlarına devam ediyor. Suriye'de mülklerine el koyulan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 3 bin 800 ailenin çabaları yarım yüzyıldır sürüyor. Peki süreç nasıl başladı? Neler yapıldı? Neler çözüme engel oldu? 


Suriye'nin 27 Eylül 1958 tarihinde çıkarmış olduğu 161 sayılı Toprak Reformu Kanunu ile Türk vatandaşlarının Suriye sınırlarında kalan topraklarını kullanma hakkı ellerinden alınmıştı. Böylece içerisinde Osmanlı Hanedan üyelerinin de olduğu ailelerin Suriye'de kalan toplam 3 milyon 309 bin 163 dönüm arazisine el konulmuş oldu.


Buna çözüm olarak Suriye'de Emlakı Kalanlar Derneği Başkanı Sertaç Menzilcioğlu, yarım yüzyıldır devam eden süreçte, Türkiye Cumhuriyeti'nin, Suriye'nin hareketine karşı çıkardığı 28 mayıs 1927 tarihli 1062 sayılı yasanın uygulanmasını istiyor.


1927 yılındaki 1062 sayılı yasa ile "Hudutları Dahilinde Tebaamızın Emlakine...