11 / 05 / 2024

Servet GYO açıklaması

Servet GYO açıklaması

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı; 2,4311 TL olarak açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda, tekrar hesaplanan Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL olarak tespit edildi.

Pasifik GYO'dan son dakika Next Level İstanbul açıklaması!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve dava kapsamında bazı işlemlerin iptaline karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun yatırım amaçlı gayrimenkullerinin toplam değeri 10 milyar 949 milyon TL!

Servet GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 10 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Yeşil GYO'dan İstanbul Tower 205 açıklaması: İcradan satış gerçeği yansıtmıyor!

Yeşil GYO İstanbul Tower 205 projesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İstanbul Tower 205 projesi icradan satılıyor mu? İşte ayrıntılar ve Yeşil GYO'nun açıklaması...

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Servet GYO'nun 3 projesindeki satış tutarları açıklandı! İşte o rakamlar...

Servet GYO, İş Modern Ambarlı, Finansşehir Flatofis ve Sefaköy Boulevard projelerinin 2022 yılında gerçekleşen satış ve ön satış tutarlarını açıkladı. Projelerin teslim tarihleri ve son durumları da belirtildi. 

Kızılbük GYO'dan Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort açıklaması! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Kızılbük Thermal Welness Resort projesine ilişkin son dakika açıklamasını yayınladı. İşte o açıklama...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattı!

Servet GYO, Oswe Real Estate GmbH'ın 400 bin adet hissesini Kızılbük GYO'ya sattığını açıkladı.

Servet GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Servet GYO'nun faaliyet raporuna göre; şirketin hasılatı 185 milyon 465 bin 667 TL oldu. Şirketin toplam kaynakları 2 milyar 586 milyon 998 bin 229 TL olarak açıklandı.

Servet GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Servet GYO'nun 31 Aralık 2020 tarihli mali tablolarına göre oluşan karın dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun Sancaktül projesi Servet GYO'ya satıldı!

Sinpaş GYO'nun arsa sahipleri Sancak Havayolları A.Ş. ve Sancak Tül Sanayi A.Ş. ile imzaladığı inşaat sözleşmesinin 170 milyon TL bedelle Servet GYO'ya satılmasına karar verildi.

Servet GYO açıklaması Haberi

Servet GYO açıklaması

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı; 2,4311 TL olarak açıkladı. Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşleri doğrultusunda, tekrar hesaplanan Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL olarak tespit edildi.


Açıklama:

Şirketimiz tarafından, kısmi bölünme ve devir işlemleri çerçevesinde, 08.06.2016 tarihinde kamuoyuna yapılan açıklamada, Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı; 2,4311 TL olarak açıklanmıştır. Sermaye Piyasası Kurulunun görüşleri doğrultusunda, tekrar hesaplanan Ayrılma Hakkı Kullanım Fiyatı 2,4316 TL olarak tespit edilmiştir.


Kamuoyuna saygıyla...