03 / 05 / 2024

Servi Stüdyoları satılık

Servi Stüdyoları satılık

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan projedeki daireler 27 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor.

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon!

Savaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Servi Stüdyoları toplam 192 adet stüdyo daireden oluşuyor. Servi Stüdyoları satış ofisi telefon numarası ise 0 264 278 02 64.

Servi Stüdyoları teslim tarihi!

4 blok şeklinde yükselen Servi Stüdyoları projesinde daireler öğrenci yerleşimine uygun şekilde tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları teslim tarihi olarak Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Servi Stüdyoları fiyat bilgisi!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan Servi Stüdyoları 4 blok şeklinde yükseliyor. Servi Stüdyoları fiyat bilgisine göre 60 bin TL' den başlıyor ve 65 bin TL' ye kadar yükseliyor.

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

G Yoo Güneşli satılık ev!

Toplam 721 konuttan oluşan G Yoo Güneşli satılık ev seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Marka 333 İzmir satılık!

Özdeker İnşaat İzmir Çiğli Marka 333 İzmir satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Kumburgaz Pearl of İstanbul Evleri satılık!

Kumburgaz Pearl of İstanbul Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje 11 blok halinde inşa edilecek.

Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire!

Teknik Yapı Evora Konutları İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirildi. Teknik Yapı Evora Tuzla satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

5. Levent KİPTAŞ satılık daire!

5. Levent KİPTAŞ satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 144 adet daireden meydana gelen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Nef İŞ GYO Topkapı satılık!

Nef İŞ GYO Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projede 16 adet dükkan yer alıyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire!

Nef Topkapı İŞ GYO satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 3 bin 565 tane daireden oluşacak olan proje Eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edilecek.

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire!

İŞ GYO Nef Topkapı satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Toplam 85 adet sosyal üniteden meydana gelen projede toplam 3 bin 565 tane daire yer alıyor.

Agora Ncadde Rezidans satılık!

Agora Ncadde Rezidans satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede studyo daireler 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Servi Stüdyoları satılık Haberi

Servi Stüdyoları satılık

Servi Stüdyoları projesinin zemin katında yemekhane, internet cafe ve çamaşırhane yer alıyor. Öğrenci yerleşimine uygun, otel konsepti tarzında tasarlanan projedeki daireler Aralık 2015'te teslim edilecek.


Servi Stüdyoları projesinde dairelerrin alanları 27 metrekare alan olarak dizayn edildi. Projede dairelerin içerisinde mutfak tezgahı ve duş bulunuyor. 


Servi Stüdyoları projesinde dairelerin fiyatları 60 bin TL' den başlıyor ve 65 bin TL' ye kadar yükseliyor. Proje Sakarya İl'inde yükseliyor. 


Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor.


Servi Stüdyoları ulaşım!

Satış ofisi adres: Semerciler Mah. Yenibosna Cd. Başyapı  Plaza Kat:1  No:1  Esmer Market Karşısı-Adapazarı.

Tel: 0.264.278 02 64

Web: http://www.savasinsaat.com/

Tülay...