08 / 05 / 2024

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon

Savaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Servi Stüdyoları toplam 192 adet stüdyo daireden oluşuyor. Servi Stüdyoları satış ofisi telefon numarası ise 0 264 278 02 64.

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

AP İst Port Satışta! Teslimler Aralık 2024'te!

Şani İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen AP İst Port satışa çıktı. İşte Aralık 2024'te teslim edilecek projeye ilişkin tüm detaylar...

Bankalar kredi musluğunu kıstı, konut satışları çakıldı! Gayrimenkulcüler bankalarla masada!

Bankaların kredi musluklarını kısması, faizlerinin yüzde 3’lere kadar tırmanması konut satışlarının düşmesine neden oldu. Sektörün canlanması için gayrimenkulcüler uygun faizli kredi için harekete geçti. İşte detaylar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 BİM'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

BİM'de şimdi iPhone 13 Pro Max ve iPhone 11 olağanüstü fiyatlarla satışta! Üretimi durdurulan iPhone'lar için acele edin, stoklarla sınırlı. Akıllı telefonu BİM mobil uygulamasından hemen sipariş verin, fırsatı kaçırmayın! İşte 5 Mart 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro ve iPhone 11 fiyat listesi…

65 yaş üstü tapu vekalet verebilir mi?

65 yaş üstü tapu satışlarının nasıl yapıldığı, bu vatandaşların tapu vekalet verip veremeyeceği sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapuda satış nasıl yapılır? 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? soruları tapuda satış yapacak kişi veya kişilerce araştırılmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır?

Tapu satışı belli başlı şartların yerine getirilmesinden gerçekleşebilir. Peki 65 yaş üstü tapu satışı nasıl yapılır? İşte detaylar!

65 yaş üstü tapuda satış yapabilir mi?

Tapuda satış işlemi yapacak olan vatandaşlar sağlık raporu zorunluluğunun olup olmadığını merak ediyor. Peki, 65 yaş üstü tapuda satış yapabilir mi? Sağlık raporu zorunlu mu?

Dizüstü bilgisayarlarda 1500 TL'ye varan dev indirim! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Son zamanlarda dizüstü bilgisayar satışlarında yaşanan durgunluğu arttırmak için n11com'dan 1.500 Türk Lirasına varan dev indirim geldi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Eş onayı olmadan ev satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kooperatiften almış olduğumuz evi (tapu benim üstüme) satıp 3 daire aldım. Bunları eşimin üstüne yaptım. Rızam olmadan bu daireleri satabilir mi? Ben öldükten sonra 3 çocuğumun hakları olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

İBB Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının arazisini TRT'ye verdi!

İBB tarafından Beyoğlu Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının bulunduğu arazi TRT'ye verildi. TRT'nin yaklaşık 13 bin 942 metrekarelik araziye haber üssü kurmayı planladığı öğrenildi.

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon Haberi

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon

Servi Stüdyoları projesinde dairelerin içerisinde mutfak tezgahı ve duş bulunuyor. Projedeki dairelerin alanları 27 metrekare alan olarak dizayn edildi.


Servi Stüdyoları projesinin zemin katında yemekhane, internet cafe ve çamaşırhane yer alıyor. Proje öğrenci yerleşimine uygun, Sakarya Üniversitesi' ne yakın, otel konsepti tarzında tasarlandı.


Servi Stüdyoları projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Daire teslimlerinin Aralık 2015'te yapılması planlanan projede toplam 192 adet stüdyo daire bulunuyor. 


Servi Stüdyoları projesi Sakarya İl'inde yükseliyor. Projedeki dairelerin fiyatları 60 bin TL' den başlıyor ve 65 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Servi Stüdyoları satış ofisi telefon!

Tel: 0.264.278 02 64


Servi Stüdyoları iletişim

Adres: Semerciler Mah. Yenibosna Cd. Başyapı  Plaza Kat:1  No:1  Esmer Market Karşısı   Adapazarı 

Web: http://www.savasinsaat.com/

Tülay...