04 / 05 / 2024

setur Gökova Ören Marina

setur Gökova Ören Marina

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Güngören Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Millet Bahçesi Projesine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Gökhan Arslan: Güngören için kentsel dönüşüm mecburi!

Güngören Belediye Meclisi'nde ilçe sorunları hakkında konuşan Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, ''Depremi her meclis toplantısında dile getireceğiz'' diye konuştu.

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kuvvetli Mühendislik Ormancılık Peyzaj Çevre Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kuvvetli tarafından açıldı. 

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu tahliye ediliyor!

Güngören'deki Abdi İpekçi İlkokulu için verilen tahliye kararından sonra masa, sıra ve yazı tahtaları, 1520 öğrencinin yeni eğitim görecekleri okullara gönderildi…

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Atabay Otelcilik Otomotiv Turizm Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören'deki riskli 5 katlı bina boşaltıldı!

Güngören'de Merkez Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina temel güçlendirme çalışmaları sırasında yıkılma riskiyle karşılaştı. Yıkım tehlikesi olan bina mühürlenip tahliye edildi.

Güngören Belediyesi 88 milyon liralık 11 taşınmazını sattı! 

Güngören Belediyesi, 11 adet taşınmazını Maliye Hazinesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretti. Belediyeye ait olan taşınmazların toplam değerinin 88 milyon lira olduğu satışların belediyenin vergi borcuna karşılık yapıldığı öğrenildi. 

Güngören'e alternatif tünel inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güngören'de D-100 ve TEM'e alternatif olarak inşa edeceğimiz yeni bir tünelle trafiği rahatlatıyoruz. Bu sayede Güngörenliler, E-5 ve TEM'e bağlanmadan İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna ulaşabilecek." diye konuştu. 

Güngören'deki nikah salonu ve kültür merkezi için 41 milyon harcadı!

Güngören’de yer alan eski mezbahanın nikah salonuna dönüştürülmesi için 2 yılda yaklaşık 41 milyonTL harcandı. İnşaat için 22, tamamlama inşaatı için de 19 milyon TL'lik ihale düzenlendi.

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Güngören Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Güngören’de 6 katlı riskli bina tahliye edildi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde 6 katlı bir bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Binanın belediye tarafından mühürlendiği öğrenilirken, ekipler bin çevresinde önlem aldı.

setur Gökova Ören Marina Haberi

setur Gökova Ören Marina

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek.


Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Setur Marinaları, Gökova Ören Marina'yı bünyesine kattı. Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük marinacılık şirketi olan Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, firma, yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina'yı 1 Ekim tarihinde işletmeye başlıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina'nın Müdürlüğünü ise Can Polat yürütecek.


Verilen bilgiye göre, Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde yüzde 15 indirim ile...