04 / 05 / 2024

Setur Marinaları

Setur Marinaları

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Gökova Ören Marina artık Setur'un!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye ’ nin en büyük zinciri konumunda olan Setur Marinaları; Gökova Ören Marina’yı marinalarına ekledi.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Yüksek talebe kapasite sebebiyle yanıt veremeyen Türk marinalarında fiyatlar yükselişe geçti. Teknelerin rotaları da farklı ülkelere çevrildi. Sektör kapasitelerde yüzde 50 yükseliş ile yatırım talep etti. 

Ziraat Bankasından tatil yapacaklara 1.000 TL bankkart lira!

Bankkart sahipleri tatili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bankkart ile Setur’dan yapacağınız alışverişlerinizde 1.000 TL bankkart lira kazanın! İşte detaylar!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

G-Beyond'la yüksek lüks algısı ve üst düzey yaşam konsepti geliyor!

Akdeniz’in en büyük marinalarından biri olan Yalıkavak manzarasına tepeden bakan,  G-Beyond projesi, Mar Yapı tarafından hayata geçirildi. G-Beyond projesinde, 2+1 ve 3,5+1 rezidans tipleri bulunuyor.

Yunanistan iki büyük marinasını satıyor!

Yunanistan özelleştirme çalışmaları kapsamında Mykonos ve Rodos'ta bulunan marinalar satışa çıktı. 

Dubai’deki marinalara Doğuş imzası!

Meraas ve Dubai Holding, Dubai’deki marinaların yönetimi için D-Marin’le iş anlaşma yapacak. İmzalanan sözleşmeyle GSMH’nin gelişimine katkıda bulunması planlanıyor.

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kadıköy Belediyesi, Kalamış Yat Limanı özelleştirmesine itiraz edecek!

Kalamış-Fenerbahçe marinalarında imar planı değişikliği onaylanır onaylanmaz ihaleye çıkıldı. İhale için son teklif verme tarihi 15 Şubat olarak belirlendi

Yaz tatili için indirimli paketler hazırlandı!

Yaz tatilini uygun koşullarda planlamak isteyenler için yurt içi erken rezervasyon dönemini başlatan Setur, indirimli paketler hazırladı.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmete girecek!

Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı bünyesine kattı. Setur, marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı.

Setur Marinaları Haberi

Setur Marinaları

Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük marinacılık şirketi olan Setur Marinaları, Gökova Ören Marina’yı da zincirine katarak marina sayısını 11’e, yat bağlama kapasitesini ise 6.058’e çıkardı. 


Yapım çalışmaları bir süredir devam eden Setur Gökova Ören Marina, 1 Ekim tarihinde işletmeye başlıyor. Charter hizmeti alanlar ve sunanlar için de üs görevi görecek olan Setur Gökova Ören Marina’nın Müdürlüğü’nü marinacılık dünyasının başarılı isimlerinden Can POLAT yürütecek. 


Setur Gökova Ören Marina misafirlerine yıllık sözleşmelerde %15 indirim ile 4 ay ücretsiz ilave süre, günlük sözleşmelerde %50 indirim ve katamaranlara özel yıllık bağlama promosyonları sunuyor. 8 aylık sözleşmelere kışlama döneminde ise (1 Ekim – 31 Mayıs)...