05 / 05 / 2024

Setur tatil seçenekleri

Setur tatil seçenekleri

Setur sömestirde keyifli tatil alternatifleri sunuyor. Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yeşim ÖZALTAY, sömestir tatil seçeneklerini değerlendirdi.

Yeşim Özaltay tatilcilerin yılbaşı tatili seçeneklerini değerlendirdi!

Tatilcilerin tatil taleplerini değerlendiren Setur Yurtçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yılbaşı tatilinde; yurt içinde ve yurt dışında yaklaşık 2000’den fazla tatilcinin seyahat edeceğini öngördüklerini belirtti.

Yeşim Özaltay Ramazan Bayramı tatil seçeneklerini değerlendirdi!

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim Özaltay, yurtdışı destinasyonlarında mevcut kontenjanın yüzde 90’ının satılmış olduğunu, yurtiçi destinasyonlarında ise 10 Temmuz’dan sonra fiyatların artacağını açıkladı.

Setur bu yıl 115 tatil günü için çeşitli seçenekler sunuyor!

Setur, 2014 yılının tamamındaki tüm resmi tatillere ve hafta sonu tatillerine ekstra indirimlerle onlarca tatil sunuyor. Setur'da Tatil Takvimi uygulaması yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri!

Sky Tower Hotel ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 2 yıldır faaliyet gösteren projede 2 kişilik aile için devri tatil fiyatları 8 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Soğanlık'da yer alıyor.

Marina Ankara Oran ödeme seçenekleri!

Marina Ankara Oran ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede fiyatlar 281 bin 400 TL'den başlıyor.

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri!

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 75'lik kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılırken peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 331 adet daire bulunuyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri olarak lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yer alan projenin 4, 6 ve 7. blokları satışa sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 2 etap halinde hayata geçirilen projede alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor.

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri!

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri olarak yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 96 ay vadelendirme olarak ilk seçenek sunuluyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

İstanbul 216 ödeme seçenekleri!

İstanbul 216 ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Nurol Life ödeme seçenekleri!

Nurol Life ödeme seçenekleri kapsamında bir miktar peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım teslimde ödeniyor.İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen projede 502 tane daire ve 50 tane ofis bulunuyor.

Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri olarak 48 ay vadelendirmede 0 faiz uygulanıyor. Projede toplam 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

Setur tatil seçenekleri Haberi

Setur tatil seçenekleri

Ayrıcalıklı tatili alternatif seyahat olanaklarıyla birleştiren Setur, sömestirde seyahat severlere birbirinden güzel seçenekler sunuyor. Yarıyıl tatil seçeneklerini değerlendiren Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAY, yurtiçinde Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken’i önerdi. Yurtdışında Alp’lerdeki kayak destinasyonları, sıcak bölgeler ve klasik destinasyonların tercih edildiğini dile getirirken; gemi turlarında ise Akdeniz bölgesi, Karayipler ve Güney Amerika gibi sıcak yörelerin ülkemizden turist alacağını belirtti. 

Yurtiçinde En Çok Tercih Edilen Bölgeler; Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken Oldu


Sömestirde yurtiçi paket turlarında Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken’de bulunan kayak merkezlerini öneren Yeşim ÖZALTAY, yarıyıl tatilinde daha ılıman hava koşullarını tercih edenler için ise yurdun güney bölgesinde bulunan otellerde % 25’e yakın indirim sunduklarını dile getirdi. Yurtiçi tatili planlayan tatilcileri uyaran ÖZALTAY, doluluk oranı çok yüksek olduğu için kalan...