06 / 05 / 2024

seven inşaat 2016 projeleri

seven inşaat 2016 projeleri

Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. Oytun Seven, Kadıköy'ün önemli lokasyonlarında dönüşüm projesi yaptıklarını söylüyor.

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sena Gürbüz ve Abdulaziz Seven ortaklığında kuruldu. 

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınladı.

YDA İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

YDA İnşaat 2016 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı bugün Çankaya'da yapıldı. Toplantı TTK 416. maddesine göre ilansız olarak yapıldı.

Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

seven inşaat 2016 projeleri Haberi

seven inşaat 2016 projeleri

Kentsel dönüşüm yasası ile birlikte hızla kabuk değiştiren İstanbul Kadıköy' de dönüşüm projeleri, Kadıköy halkının desteği ile yoğun bir şekilde devam ediyor. Evini dönüştürme konusunda tereddüt yaşayan veya tam karar verme aşamasında olan insanlar birbirinden modern projeleri gördükçe daha kararlı adımlar atıyor Kadıköy Bostancı ve Suadiye'de yaptığı projeler ile bölgede ön plana çıkan Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. "İmzamızı attığımız her proje ile insanların kentsel dönüşüme olan heyecanını ve motivasyonunu arttırıyoruz" diyen Oytun Seven, Projelerini gören insanların, mevcut konutlarını kentsel dönüşüm ile yenilemeleri için kendilerine teklif sunduğunu ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti. 


İki yıl önce inşaat sektöründe proje geliştirmeye başlayan Seven inşaat'ın kısa sürede...