18 / 07 / 2024

sevgilier günü ege boyu

sevgilier günü ege boyu

Anadolu Yakası’nda Ege havası estiren Ege Boyu, Suadiye Bağdat Caddesi’nde Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı standında, 24 Şubat tarihine kadar çiftlere keyifli anlar yaşatacak...

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Ege Turizmi için 13 arazi günübirlik tahsis edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına toplam 5 bin 220 yatak kapasiteli otel ve tatil köyü yapılabilecek 13 arazi ile bir günübirlik tesisini tahsise açacak.

İzmir'deki tarihi Kleopatra Hamamı gün yüzüne çıkıyor!

Bergama Belediyesi ve Ege Üniversitesi işbirliğiyle, Kleopatra Tesisleri yanında bulunan Helenistik dönemden kalma antik Roma hamamının gün ışığına çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Batışehir'den Sevgililer Günü'ne özel Barselona tatili!

Ege Yapı, “Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi” Batışehir’de 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik rüya gibi bir tatil hediye ediyor.

Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ihalesi Salı günü yapılacak!

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İzmir kamuoyunun `Basmane Çukuru` olarak bildiği alandaki Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. İhale 19 Ocak Salı günü yapılacak.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu, Ali Ege'nin doğum gününü kutladı!

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre’den olan oğlu Ali Ege’nin doğum günü kutladı. Ağaoğlu doğum günü için ortaköy'de mekan kapattı. Petek Ertüre ise sosyal medyadan fotoğrafları paylaştı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Aydın Tanıtım Günleri 2 gün sürecek!

Ege Bölgesi Aydınlılar Derneği'nin bu yıl ilkini düzenlediği "Aydın Tanıtım Günleri" başladı. Aydın Tanıtım Günleri, İzmir Kültürpark Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de iki gün sürecek

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı!

Güney Ege'de fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Güney Ege'de batı ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgar, yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetini artıracak.

Bülent Bülbüloğlu: Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptali olmadı!

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülbüloğlu, IŞİD ve onu bahane edenlerin neden olduğu olumsuzlukların, Güney Ege turizminde kayda değer rezervasyon iptaline yol açmadığını belirtti

sevgilier günü ege boyu Haberi

sevgilier günü ege boyu

Sancaktepe’de hızla yükselen Ege Boyu projesi, 13 Şubat’ta başlayıp 24 Şubat tarihine kadar Suadiye Bağdat Caddesi’nde devam edecek ‘Sevgililer Günü’ konseptli standında çiftleri ağırlayacak. İstanbul’un karmaşasından uzak kalmak isteyen, aynı zamanda şehirden kopamayan Ege âşıklarına hitap eden Ege Boyu projesiyle aynı konseptle tasarlanan Sevgililer Günü standı, yolu Bağdat Caddesi’nden geçenlere tatlı bir anı yaşatacak. Sevgililer Günü’ne özel bir fotoğraf panosunun olduğu standın önünde fotoğraf çektiren çiftlere, hatıra fotoğrafı anında hediye...