05 / 05 / 2024

Sevil Atasay Yapı adres

Sevil Atasay Yapı adres

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Atasay tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Atasay tarafından kuruldu.

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığbaş tarafından kuruldu. 

Teknik Yapı'nın acı günü! Sevil Akay vefat etti!

Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım'ın ablası ve Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'ın halası Sevil Akay hayatını kaybetti.

Toya Yapı ile Sabancı Mecidiyeköy'e otel yapacak!

Sabancı arazilerinde konut projeleri geliştiren Toya Yapı, bu sefer otel projesi için Sevil Sabancı'nın kurduğu SS Otelcilik'e ait Mecidiyeköy'deki arazide yeni proje için anlaştı...

İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na Sevil Yıldırım atandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İş GYO yönetim kurulu üyelerini yayınladı. İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na Sevil Yıldırım atandı.

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat SanayiDış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İztek Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nermin Pınar Akman, Sevil Korucu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Kuleyapı İnşaat'ın acı günü! Hüseyin Sevil'in babası vefat etti!

Kuleyapı İnşaat'ın kurucu ortaklarından Yakup Elgün, Hüseyin Sevil'in babasının vefatı dolayısıyla taziye yanıladı. Yapılan açıklamada Hüseyin Sevil'in babasının kaybından duyulan üzüntü dile getirildi.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Sevil Atasay Yapı adres Haberi

Sevil Atasay Yapı adres

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevilay Atasay tarafından kuruldu.

Sevil Atasay Yapı İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...