21 / 05 / 2024

Sevilay Kamiloğlu

Sevilay Kamiloğlu

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan birçok projede daha önceden görev yapmış olan Sevilay Kamiloğlu; 2014'ün son çeyreğini değerlendirdi ve satışların olacağından bahsetti...

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

H M Kam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

H M Kam İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kamiloğlu ve Mehmet KAmiloğlu ortaklığında kuruldu.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

TGS Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin  TL sermaye bedeli ile Yasemin Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Fmr İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fmr İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Esenler’de Mustafa Kamiloğlu ve Recep Kamiloğlu ortaklığında kuruldu.

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kumsal Yapısal Çözümler İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Faruk Kamiloğlu ve Kenan Kızıldağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kamiloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi 'nde kuruldu.

Umut Zenar Akçansa Genel Müdürü oldu!

Sabancı Holding’de uzun yıllardır topluluk bünyesinde önemli sorumluluklar üstlenen ve en son Akçansa Genel Müdürü olarak görevine devam eden Mehmet Hacıkamiloğlu, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanlığı görevine atandı.

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akka Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Akyüz, Celal Köse, Atakan Aksoğan, Celil Kamiloğlu ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Akçansa, Boğaz Köprüsü için çimento üretti!

Akçansa, Boğaz Köprüsü için özel çimento üretti. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, projeleri arasına 3. Boğaz Köprüsü'nü de eklediklerini belirtti.

Sevilay Kamiloğlu Haberi

Sevilay Kamiloğlu


Sevilay Kamiloğlu'nun konuşması: 

17 senedir gayrimenkul sektöründeyim. Herkes satıştan çarpanlardan bahsetti ama farklı şeylerden bahsetmek istiyorum. Şöyle söyleyeyim 54. katta bunu söylemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama...  İstanbul  ruhu olan şehir... Biraz önce ben Validebağ Korusu'nun önünden geçerek geldim. Bu yağmurda insanlar yeşilini kaybetmemek için toplandılar. Emlakkulisi de sektör tarafından takip edilen bir site. Şöyle söyleyeyim özellikle müteahhit firmalarından şunu rica ediyorum geleceği düşünen projeler yapsınlar... Satsınlar herkes para kazansın... Almanya'da bir araştırma yapıldı.Son yıllarda... 70'li yıllarda gökdelenleri kuleleri diktiler. Fakat sonra kesinlikle sosyal psikoljiye katkı sağlamadığını gördüklerinden artık orada 5 kattan fazla bina yapılmıyor. O kuleler hala işyeri ofis olarak kullanılıyor ama kule yapımı yasak. Dünyanın gözü  olan İstanbul fakat bu kadar betonlaşma bu şehir bizi silkeleyecek. Her...