05 / 05 / 2024

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dental Poliklinik Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Limited  Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hilmi  Aydın ve  Mehmet Selman Güler tarafından kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler Grup Nakliye İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertaç Güler tarafından kuruldu.

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İriyıl Yapı Malzemeleri Temizlik Kimya Reklam Elektrik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer İşler tarafından kuruldu.

Kaancan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektronik Lojistik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaancan Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektronik Lojistik Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevinç Oğuz tarafından kuruldu.

Antrasit Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Antrasit Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işık Sadettin Güler tarafından kuruldu. 

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beş Kardeşler Yapı Malzemeleri Elektrik Lojistik Reklam Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Erik tarafından kuruldu. 

4A Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4A Kardeşler İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Kara tarafından kuruldu..

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Hakrat Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakrat Yapı Malzemeleri Elektrik Orman Ürünleri Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem İşler tarafından kurudu.

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Zafer Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Kardeşler Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emre Zafer tarafından 2000 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Zeytinburnu, Kazlıçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Haberi

Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat
Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Barış Sevinçler tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


Sevinçler Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veyabaşkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...