12 / 05 / 2024

Şevket Bilgiç

Şevket Bilgiç

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Bilgiç tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 12 Şubat'ta Esenler, Nine Hatun Mahallesi, Hoşmenler İş Merkezi'nde kuruldu.

Şevket Can: Tarsus'un çehresini değiştiriyoruz!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, düzenlediği basın toplantısında yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu nedir?

Tüketici Kanunu gereğince, tüketicilere kredi kullandırılmasından önce konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formunun da verilmesi gerekiyor. Peki, konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu nedir? Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu nasıl olmalı?

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspertera Danışmanlık Bilgi Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi, Fırat Sezginsoy, Alp Sezginsoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi, Küçük Bebek Caddesi'nde kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları başladı!

Bilgi güvenliği farkındalıklarını arttırmak amaçlı Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) çalışmaları başladı.

Konya Meram'da Bilgi Merkezi açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapılan 6. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hizmet verecek olan “ Bilgi Merkezi ”nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Adana'da Bilgi ve Toplum Merkezli Kent Konseyleri paneli düzenlendi!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından "Bilgi ve Toplum Merkezli Kent Konseyleri" konulu panel düzenledi. Kent konseyinin nasıl olması gerektiği görüşüldü.

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası!

Kentsel dönüşümde en önemli sorun bilgi eksikliği ve yetki karmaşası yaşanıyor. Gediz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yasin Sezer, Afyon İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin'le 2 bin dava dosyasını inceledi.

Aslan Bilgi: Kıyı Tasarımı Projesi Narlıdere'den uzak!

İzmir'in deniz kıyısındaki en güzel ilçelerinden biri olan Narlıdere, sahilini kullanamıyor. Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Aslan Bilgi, "61 bin nüfusu olan Narlıdere'de insanlar sahili sadece seyrediyor" dedi

Kredi sözleşmelerine ilişkin sözleşme öncesi bilgi formu!

Finansmanın türüne göre, ilgili yönetmelik gereğince Sözleşme Öncesi Bilgi Formunun, sözleşme öncesinde tüketiciye yazılı olarak verilmesi gerekiyor. İşte kredi sözleşmelerine ilişkin sözleşme öncesi bilgi formu örneği...

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu yönetmelik!

Konut kredisi sözleşme öncesi bilgi formu hakkında yönetmelik 31 Mayıs 2007 tarihinde 26538 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik tüketicilere verilecek olan sözleşme öncesi bilgi form esaslarını belirliyor..

Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı!

Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çemtaş Çelik toplu iş görüşmeleri hakkında bilgi yayınladı.

Aksu Enerji güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi!

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. güneş santrali yatırımlarını hakkında bilgi verdi.

Şevket Bilgiç Haberi

Şevket Bilgiç

Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şevket Bilgiç tarafından 1 milyon liralık sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Kızılırmak Yapı Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Nine Hatun Mahallesi, İnönü Caddesi, Hoşmenler İş Merkezi,...