05 / 05 / 2024

Şevket Can özgeçmiş

Şevket Can özgeçmiş

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can kimdir? Şevket Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevket Can, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şevket Can..

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Deprem nedeniyle Türkiye ekonomik krize girer mi? İşte yanıtı!

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve yüzyılın en büyük facialarından biri olduğu bildirilen depremlerin ardından, “Türkiye ekonomisi krize girer mi?” sorusu da akıllara geldi. Peki şu an itibarıyla can kayıplarının 7 bini, yaralı sayısının ise 40 bini aştığı bu felaketin ardından Türkiye ekonomi

Sene başında canımızı çok yakan petrol fiyatları 2023’te düşecek mi, artacak mı?

Senenin başlarında yükselişe geçen ve araç sahiplerinden, üreticilere kadar hemen her kesimin cebini yakan petrol fiyatları 2023 yılında düşecek mi, artacak mı?..

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Brent petrol can çekişiyor! Araç sahipleri acil göz atın

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından akaryakıt fiyatlarına indirim beklentisi oluştu. Peki akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? Ayrıntılar haberimizde...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Tarsus'un 472 dairelik toplu konut projesine ilk kazma vuruldu!

Mersin'in Tarsus İlçesinde belediye tarafından 472 konutluk projede ilk kazma vuruldu. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Tarsus TOKİ kuraları 8 Aralık'ta çekilecek!

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediyenin inşa edeceği toplu konut için kuraların 8 Aralık'ta çekileceğini açıkladı. 

472 Tarsuslu ev sahibi olacak!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye tarafından inşa edilecek toplu konut için başvuruda bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Can, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Tarsus'un 13 mahallesine kentsel dönüşüm müjdesi!

Mersin Tarsus Belediyesi Belen Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şevket Can, 13 mahallenin kentsel dönüşüm alanı ilan ettiğini söyledi. 

Şevket Can özgeçmiş Haberi

Şevket Can özgeçmiş

Şevket Can kimdir?

Şevket Can, 1969 yılında Tarsus'un Kargılı köyünde doğdu.İlk ve orta öğreniminin Tarsus'ta tamamladıktan sonra, yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat fakültesinde tamamlayıp Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.


Üniversite yıllarında da aktif biri olan Şevket CAN Erzurum Ülkü Ocaklarında değişik kademelerde görev aldı.Üniversitelerin birçok sosyal ve siyasi etkinliğini organize etti. Vatani görevini Ankara'da tamamladıktan sonra, 1997 yılında Tarsus Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde devlet memuru olarak göreve başladı.Bu görevden sonra Satın Alma Müdürlüğünde görev yaptı.


1999 yılında Tarsus Belediyesi Hal Müdürlüğüne getirilen Şevket CAN, 2000 yılında Tarsus Ülkü Ocakları başkanlığı görevinde bulundu. 2001 yılında Tarsus Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilen Şevket CAN, 2003 yılında Fen Müdürlüğü, 2006 yılında da Fen Müdürlüğü görevinin yanında Başkan yardımcılığı görevine de getirilerek bu iki görevi...