02 / 05 / 2024

Şevket Demirel özgeçmiş

Şevket Demirel özgeçmiş

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

Ekonomi uzmanı Şevket Apuhan, 'ABD'li fon şirketi' Money Maker Management’ın Kanal İstanbul’u finanse etmeye talip olduğu haberlerini yorumladı. Peki Kanal İstanbul’a talip olan şirket gerçekten ‘Amerikan devi’ mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı!

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında hayatını kaybeden iş adamı Şevket Demirel, memleketi Isparta'da son yolculuğuna uğurlandı. Törende Şevket Demirel'in tabutunun üzerine gül atıldı ve çevresine gül suyu döküldü.

Kale Grubu'nun acı günü! Şevket Demirel vefat etti!

Göltaş A.Ş., Orma A.Ş. ve Demirel Vakfı'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mühendis Şevket Demirel vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Yalıkon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

İnşaat Mühendisi Şevket Demirel vefat etti!

Süleyman Demirel'ni kardeşi Şevket Demirel 90 yaşında yaşamını yitirdi. Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştu.

Şevket Demirel özgeçmiş Haberi

Şevket Demirel özgeçmiş

1926 doğumlu Şevket Demirel 1950 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1950-1954 yılları arasında Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Etüd Ekip Şefi ve Merkez Proje Grup Şefi olarak görev aldıktan sonra, 1954-1956 yılları arasında askerlik görevini yerine getirdi.

1956 yılında kuruculuğunu üstlendiği Terakki Kollektif Şti.'de 1995 yılına kadar Hissedar ve Müdür olarak görev aldı. 1969 yılında kuruculuğunu üstlendiği Orma A.Ş.'de (Orma Orman Mahsülleri Entegre San. ve Tic. A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak görev aldı. 


1969-1970 yılları arasında Haymak Döküm ve Fitings Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 1970 yılında kuruculuğunu üstlendiği Göltaş Göller Bölgesi Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Murahhas Aza görevini yürüttü. 


1990 yılından beri Elmataş Puccinelli Göller Bölgesi Meyve ve Sebze...